HR lunchwebinar - Interne communicatie op organisatieniveau

HR lunchwebinar - Interne communicatie op organisatieniveau

HR-inspiratie, geserveerd bij de lunch!

Ongeveer een kwart van onze HRscans bij sociale ondernemingen geeft interne communicatie en participatie als werkpunt aan. En dat terwijl we wel 10 thema’s rond medewerkersbeleid aan bod laten komen. Meer dan 1/4 is behoorlijk wat. Ook merken we soms dat het een van de thema’s is dat wel vaker voor sluimerende frustraties leidt.

Hoog tijd dus om het thema extra aandacht te geven! We starten alvast met lunchwebinars over interne communicatie in teams en interne communicatie op organisatieniveau

Interne communicatie op organisatieniveau

Hoe zorg je voor engagement en betrokkenheid bij de medewerkers in jouw organisatie? Welke elementen hebben invloed op het engagement van je medewerkers? 

In dit webinar kom je te weten hoe je jouw interne communicatie kan organiseren om impact te hebben op de betrokkenheid en het engagement van jouw medewerkers. Je krijgt inzicht in wat goede communicatie is en begrijpt de rol en de taken van de functies die een essentiële rol spelen in het kader van een goede communicatiedoorstroom.

Dit webinar is een introductie op de workshop ‘Interne communicatie op organisatieniveau tijdens de Dag van de leidinggevende. Een 'hefboom voor betrokkenheid’ die op 12 mei wordt georganiseerd.

Praktisch

  • Wanneer? donderdag 2 februari 2023 van 12 tot 13 uur.
  • Waar? Online, de link ontvang je voor de start van de sessie.
  • Trainer: Erwin Van Overloop, Vonk vzw
  • Inschrijven is verplicht. Je inschrijving is pas volledig bij betaling van de factuur. Hier vind je onze algemene voorwaarden.
  • Doelgroep: directie, coördinatoren, personeelsverantwoordelijken ... van sociale ondernemingen
  • Om voldoende uitwisseling mogelijk te maken tussen verschillende organisaties kunnen maximum 2 deelnemers van dezelfde organisatie inschrijven.

Wil je ook aan de slag met het thema interne communicatie op teamniveau?  Dan kan je je ook inschrijven voor de sessie op 24 januari.

Ontdek ook onze andere HR-vormingen voor leidinggevenden!

Dit aanbod wordt jou aangeboden door:

Logo HRwijs

In veel gevallen bestaat er financiële ondersteuning wat opleidingen betreft.  Denk hier aan bij je inschrijving.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Lunchwebinar - Interne communicatie op organisatieniveau € 20,00

Deel met anderen