De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

HR-vormingsaanbod

HRwijs vormingen.png

Ben je actief als leidinggevende, HR-verantwoordelijke of bestuurder binnen een sociale onderneming? Dan heeft HRwijs, de HR-dienstverlening van Verso,de HR-opleiding voor jou! Zo scherp je jouw skills aan om je team in topconditie te houden.

Hoe verloopt een opleiding concreet?

Ons opleidingsaanbod is gevarieerd en streeft interactie na tussen de deelnemers:

 • We gaan bewust voor een mix van een traditioneel ‘live’ aanbod, aangevuld met online en blended-trajecten - met het volste respect voor de geldende coronaregels.
 • Daardoor varieert de duur van de sessies van een paar uur tot één of meerdere dagen.
 • We streven telkens naar zo veel mogelijk interactie tussen jou, je collega-deelnemers en de trainer. Dat is meteen de reden om meestal maximum 15 deelnemers per opleiding toe te laten. Zo kan iedereen aan het woord komen in een fijn en leerrijk gezelschap.

HRwijs-Vormingen voorjaar 2021-3.png

Betaalbare opleiding voor de social profit

Wat zo een vorming of opleiding kost? Ons volledige Hands-on Inclusion-aanbod is gratis dankzij ESF-financiering. Voor alle andere HRwijs-thema’s betaal je als deelnemer slechts een klein deel van de kostprijs, het grootste deel passen wij bij! Zo blijven al je vormingsinitiatieven heel betaalbaar.

Komende vormingen

 1. 22 apr

  Vorming Personeelsgesprekken

  VOLZET - INSCHRIJVEN KAN ENKEL NOG OP DE WACHTLIJST

  Deze 2-daagse vorming reikt een degelijke basiskennis aan over het voeren van personeelsgesprekken en geeft bruikbare tools en tips mee. 

 2. 23 apr

  Bootcamp ‘Taal en communicatie in een inclusieve organisatie’ (regio Antwerpen & Halle-Vilvoorde)

  Dit bootcamp zoomt in op het ontwikkelen van een duidelijk taalbeleid en een heldere communicatie in je organisatie.

 3. 27 apr

  Workshop HRscan

  HRwijs ontwikkelde de HRscan, een handig instrument dat het medewerkersbeleid in kaart brengt. 

 4. 28 apr

  Bootcamp ‘Strategisch inclusief ondernemen’ (regio Antwerpen en Halle-Vilvoorde)

  We gaan samen na hoe inclusief werkgeven past binnen je organisatiestrategie, hoe dit een antwoord kan bieden op je bedrijfsuitdagingen en waarom een inclusieve werkvloer een meerwaarde is voor jouw organisatie.

 5. 04 mei

  Vorming Projectmanagement van idee tot gedragen resultaat

  Stel je voor: een van je medewerkers komt met een briljant idee - groot of klein - op de proppen waar je sociale onderneming alleen maar rijker van kan worden. Of je vindt de middelen om met een mooi project te starten, maar je weet niet hoe dit aan te pakken. Of je bedenkt je: 'Hoe kan ik er mijn medewerkers blijvend gemotiveerd voor engageren!?' Wel, na het volgen van deze vorming worden toekomstige projecten in jouw onderneming alleen maar effectiever en efficiënter voorbereid en uitgevoerd. Klaar voor de start?

 6. 04 mei

  Bootcamp ‘Strategisch inclusief ondernemen’ (regio Oost- & West-Vlaanderen)

  We gaan samen na hoe inclusief werkgeven past binnen je organisatiestrategie, hoe dit een antwoord kan bieden op je bedrijfsuitdagingen en waarom een inclusieve werkvloer een meerwaarde is voor jouw organisatie.

 7. 18 mei

  Vorming Waarderend veranderen

  Staan er belangrijke ontwikkelingen op til in je organisatie? Wil je jouw medewerkers hierin meekrijgen? Deze ervaringsgerichte vorming biedt je een kijk op waarderend veranderen en gaat dieper in op jouw verandercase.

 8. 20 mei

  Vorming Onthaalbeleid

  Neem je binnenkort een nieuwe medewerker aan en broed je nog op een perfect onthaalbeleid?

  Nieuwe werknemers aantrekken is moeilijk. Het loont absoluut de moeite om een goed onthaalbeleid te hebben binnen jouw organisatie. Wist je trouwens al dat dit wettelijk verplicht is? 

 9. 28 mei

  Vorming Intervisie in perspectief

  Zicht krijgen op je sterktes en werkpunten als intervisiebegeleider? Tips en handvaten om effectief intervisie te kunnen begeleiden? In deze vorming komt het allemaal aan bod!

 10. 31 mei

  Vorming Het gedragsgericht selectie-interview

  Of die ene sollicitant die tegenover je zit de beste kandidaat is, is niet altijd gemakkelijk in te schatten. Wil jij ook meer zekerheid bij het nemen van een beslissing hierover? Of wil je ook eens 'anders dan anders' selecteren? Dan kan deze vorming over STARR en andere gedragsgerichte interviews een flinke stap vooruit zijn.