Ecologische transitie

In de kijker

Gezocht: 6 sociale ondernemingen voor het in kaart brengen van hun carbon footprint

Gezocht: 6 sociale ondernemingen voor het in kaart brengen van hun carbon footprint

Verso wil nagaan waar de ecologische voetafdruk, meer bepaald de carbon footprint, ligt van sociale ondernemingen. Daartoe zal het in samenwerking met GRUUND de voetafdru…

Beleef meer met onze ecoworkshops voor kinderen en jongeren!

Beleef meer met onze ecoworkshops voor kinderen en jongeren!

Werk je met kinderen of jongeren? Wil je graag leren hoe je spelenderwijs natuur- en milieuthema’s kunt aanbrengen bij jouw doelgroep? Dan hebben wij een niet te mi…

Verso is erkende dienstverlener binnen Werk en Sociale Economie

Verso is erkende dienstverlener binnen Werk en Sociale Economie

Verso is trots te melden dat we erkend zijn door het Departement WSE als kwaliteitsvolle opleidingsaanbieder.

Nieuws

Toon meer nieuws
10e 'Oproep klimaatsubsidies voor energiebesparende maatregelen'

10e 'Oproep klimaatsubsidies voor energiebesparende maatregelen'

Heeft jouw voorziening een energiescan laten uitvoeren door het Vlaams Energiebedrijf (VEB) en gesubsidieerd door het VIPA? Schrijf je dan vóór 19…

VIPA opent renteloze leningen in zorg en welzijn

VIPA opent renteloze leningen in zorg en welzijn

Is jouw onderneming actief in de zorg- of welzijnssector? Wil je energiebesparende investeringen doen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Vanaf de tweede helft van 2023…

Groen doen leer je van elkaar

Groen doen leer je van elkaar

Niet alle stappen richting duurzaamheid hoeven ingewikkeld te zijn. Daarom een aantal tips die je veelal direct kan implementeren. Neem je de tips mee naar je eigen organ…

Events

Toon alle evenementen
  1. Webinar: Hoe elektrificeer je jouw wagenpark als sociale onderneming?

    Wil je binnen je sociale onderneming de wagenvloot elektrificeren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem deel aan dit webi...

    20 jun
  2. Start to veggie voor chef-koks van grootkeukens

    Verso ondersteunt food professionals om vaker en beter plantaardig te koken.

    07 sep
  3. Start to veggie voor chef-koks van grootkeukens

    Verso ondersteunt food professionals om vaker en beter plantaardig te koken.

    12 okt
Kristien Gevers

Kristien Gevers

Programmacoördinator duurzaamheid

Stel je vraag