HR lunchwebinar - Interne communicatie in teams

HR lunchwebinar - Interne communicatie in teams

Ongeveer een kwart van onze HRscans bij sociale ondernemingen geeft interne communicatie en participatie als werkpunt aan. En dat terwijl we wel 10 thema’s rond medewerkersbeleid aan bod laten komen. Meer dan 1/4 is behoorlijk wat. Ook merken we soms dat het een van de thema’s is dat wel vaker voor sluimerende frustraties leidt.

Hoog tijd dus om het thema extra aandacht te geven! We starten alvast met lunchwebinars over interne communicatie in teams en interne communicatie op organisatieniveau

Interne communicatie in teams

Hoe zorg je voor engagement en betrokkenheid bij jouw teamleden?Hoe zet je in jouw team een open communicatiecultuur op? En hoe evolueer je naar een hecht team?

In dit webinar komt je te weten hoe je vanuit communicatie een veilige omgeving kan installeren zodat er een cultuur van open feedback en samenwerking kan ontstaan.

Je krijgt een helder zicht op de rol van jou als leidinggevende en de communicatietaak om die veilige omgeving te realiseren.

Dit webinar is een introductie op de Dag van de leidinggevende die rond het thema interne communicatie in mei wordt georganiseerd.

Praktisch

  • Wanneer? dinsdag 24 januari van 12 uur tot 13 uur.
  • Waar? online, de link ontvang je na inschrijving.
  • Trainer: Ann Dobbeni, Vonk vzw
  • Inschrijven is verplicht. Je inschrijving is pas volledig bij betaling van de factuur. Hier vind je onze algemene voorwaarden.
  • Doelgroep: leidinggevenden, coördinatoren, personeelsverantwoordelijken, ... van sociale ondernemingen
  • Om voldoende uitwisseling mogelijk te maken tussen verschillende organisaties kunnen maximum 2 deelnemers van dezelfde organisatie inschrijven.

Wil je ook aan de slag met het thema interne communicatie op organisatieniveau?  Dan kan je je ook inschrijven voor de sessie op 2 februari.

Ontdek ook onze andere HR-vormingen voor leidinggevenden!

Dit aanbod wordt jou aangeboden door:

Logo_HRwijs  

In veel gevallen bestaat er financiële ondersteuning wat opleidingen betreft.  Denk hier aan bij je inschrijving.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
HR lunchwebinar - Interne communicatie in teams € 20,00