Nieuw: HRwijs Inclusief

Nieuw: HRwijs Inclusief

Samen met onze federaties Groep Maatwerk, Herwin, Sociare, SOM, Vlaams Welzijnsverbond, Zorggezind en Zorgnet-Icuro lanceren we HRwijs Inclusief: een project met steun van Europa WSE om jouw sociale onderneming gratis intensief te begeleiden op weg naar een inclusief personeelsbeleid. 

We behandelen verschillende topics zoals instroom, retentie, re-integratie langdurig afwezigen en taal en communicatie.

Dit voorjaar starten we al met aan aanbod aan Groeilabo’s en Webinars. Groeilabo’s bestaan uit een collectief en een individueel gedeelte. Tijdens de 2 collectieve sessies van een halve dag ligt de focus op uitwisseling met de andere deelnemende ondernemingen. Het individuele gedeelte bestaat uit intensieve begeleiding op maat van jouw onderneming waarbij we vertrekken vanuit jouw specifieke noden en vragen.

Ontdek snel dit nieuw aanbod!

Lees ook

Diversiteit aan de trapeze

Diversiteit aan de trapeze

Bij de Gentse Circusplaneet hebben ze altijd hun diversiteitsbril op. “Jongeren leren hier jongleren en trucjes aan de trapeze, maar ze leren ook samenwerken."…

Inclusief ondernemen is geen rocket science

Inclusief ondernemen is geen rocket science

Arbeidsmarkt-expert en docent-onderzoeker in HRM aan de Odisee Hogeschool Bart Moens geeft samen met Verso en andere partners mee vorm aan een project rond inclusie op de…

Echt het verschil maken met inclusief ondernemen

Echt het verschil maken met inclusief ondernemen

“Ja, we maakten een vreugdedansje toen we een ‘go’ kregen”, zeggen Kirsten D’Hooghe en Katleen Schueremans."

Probeer nu de nieuwe inclusiescan uit!

Probeer nu de nieuwe inclusiescan uit!

Heb jij de Inclusiescan van Hands-on Inclusion al ingevuld? 20 minuten. Meer tijd vraagt de inclusiescan niet om jouw onderneming volledig door te lichten.