Alle evenementen

 1. 21 okt

  HR-lunchwebinar 'Participerend leiderschap'

  Op zoek naar methodes om iedereen van je team mee te krijgen? Om medewerkers zelf meer verantwoordelijkheid te laten opnemen? Om het team beter te laten samenwerken met een gezamenlijk doel voor ogen? 

 2. 22 okt

  Vorming Feedbackcultuur implementeren in je organisatie

  Ontdek tijdens deze opleiding hoe je een feedbackcultuur in jouw organisatie opbouwt en effectieve feedback geeft, maar ook ontvangt. 

 3. 14 nov

  Vorming 'Samen effectief beslissen'

  Deze vorming is een introductie in sociocratie en consent besluitvorming. Een vorming met tips over het betrekken van medewerkers bij het nemen van beslissingen op teamniveau. 

 4. 15 nov
  Berchem - Antwerpen

  Vorming 'Leidinggeven onder druk'

  Crisissen, snelle veranderingen en onvoorspelbaarheden zorgen ervoor dat leidinggevenden onder druk staan. Een grote stretchoefening die wendbaarheid en creativiteit vraagt.

 5. 18 nov
  Leuven

  Vorming Coachend leidinggeven

  Klaar om je leiderschap naar een hoger niveau te tillen? Sluit je aan bij onze inspirerende sessie 'Coachend Leidinggeven' en ontdek de transformerende kracht van effectief leiderschap.

 6. 21 nov

  HR-lunchwebinar 'Employee Journey' - online

  Een webinar rond de impact van een gestroomlijnde 'Employee Journey' in de beleving van je medewerkers.

   

 7. 26 nov
  Leuven

  Vorming 'Stress- en burn-outmanagement voor leidinggevenden'

  Deze training heeft als doel om jou als leidinggevende een gerichte aanpak aan te leren om tijdig signalen van aanhoudende stress en dreigende burn-out te herkennen.

 8. 05 dec
  Leuven

  Inspiratielab 'Verhoog de slaagkansen van jouw digitaal project' (Leuven)

  Boost jouw digitale strategie! Carine Lucas (Agoria) verkent het gemeenschappelijk denkkader rond digitaal transformeren: het uitstippelen van je digitaal project tot en met onboarding, adoptie en retentie van de nieuwe oplossing.

 9. 05 dec

  Webinar '10 factoren voor zelfsturing'

  Zelfsturing en zelforganisatie zijn heel boeiende begrippen om mee aan de slag te gaan. Zeker in deze tijd waar alles constant in beweging is.