De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Alle evenementen

 1. 14 sep

  Bootcamp 'Inclusieve werkvloer' (regio Oost- en West-Vlaanderen)

  In dit bootcamp leer je meer over hoe inclusie verbonden is met welzijn en sfeer op de werkvloer. Bovenal reiken we je tools aan waarmee je dat welzijn kan faciliteren en ondersteunen.

 2. 14 sep

  Webinar - Eerste hulp bij werkbaar werk

  Werkbaar werk is een doel dat vele organisaties willen bereiken, maar wat houdt dat juist in? 

 3. 14 sep

  Het 'Fit for 55' energie- en klimaatpakket

  Op dinsdag 14 september 2021 nodigen VLEVA, Minaraad en VEKA je graag uit voor een webinar over het ‘Fit for 55’-pakket.

 4. 14 sep

  Webinar over Relance (VEB)

  Binnen de pijler 'klimaat, duurzaamheid en innovatie' van het Vlaamse relanceplan diende het VEB een plan in voor de renovatie van gebouwen binnen de Vlaamse overheid.

 5. 14 sep

  Blikopener versterkt jouw digitaal verhaal

  Op dinsdag 14 september organiseren de Vlaamse Hogescholenraad - Blikopener, Verso en Groeilabz een online Matchmaking Event voor sociaal ondernemers en onderzoekers.

 6. 14 sep

  3-daagse Authentiek en sterk leiderschap op afstand_STARTDAG

  Leidinggeven aan een team van op afstand is niet evident. Zaken die we anders als normaal beschouwenverlopen van op afstand en online anders of dreigen zelfs helemaal weg te vallen als we er niet attent op zijn.

 7. 16 sep

  Bootcamp 'Inclusieve werkvloer' (regio Leuven en Limburg)

  In dit bootcamp leer je meer over hoe inclusie verbonden is met welzijn en sfeer op de werkvloer. Bovenal reiken we je tools aan waarmee je dat welzijn kan faciliteren en ondersteunen.

 8. 16 sep

  Bootcamp 'Strategie en leiderschap die veranderingen doen slagen' (Gent)

  Alles is altijd in beweging. Wil je graag voordeel halen uit deze veranderingen en een vernieuwingstraject inzetten?

 9. 17 sep

  Sociale economie en sociale ondernemers: Hoe (samen)werken aan sociale impact? 17 september 2021: Gratis dagprogramma in het kader van het R.R.E.S.I.-project

  Het project ‘Resilient Regional Ecosystems for Social Impact’ (R.R.E.S.I.). verzamelt goede praktijkvoorbeelden voor het bouwen van een ‘veerkrachtig lokaal ecosysteem voor sociale impact’.