De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Alle evenementen

 1. 20 aug

  Webinar Werkbaarheid en veerkracht

  Corona of geen corona... werkbaar werk is al decennialang een dada van Itineris.

 2. 26 aug

  Infomoment Projectoproep: Vitaal en Gezond Telewerken

  Vitaal en gezond telewerken in de toekomst? Vlaamse overheid zoekt en financiert innovatieve projecten. Op 26 augustus organiseert ze een infomoment.

 3. 30 aug

  5-daagse Vorming opzetten en begeleiden-startdag

  Hoe doe je dat, een vorming uitwerken? Hoe sta je als begeleider voor een groep? Hoe maak je een vorming interactief? Hoe breng je droge materie op een boeiende manier over? Hoe ga je om met weerstand?

 4. 08 sep

  Vorming 'Verbindend leidinggeven op afstand'

  Hoe leid je je team als je medewerkers thuiswerken? Hoe ga je je vaardigheden als leidinggevende vertalen naar een online werkomgeving? In deze vorming leer je verbindend leidinggeven maar dan vanop afstand.

 5. 09 sep

  2-daagse De kracht van een feedbackcultuur-startdag

  Ondersteuning en zorg bieden aan mensen is een proces, waar heel wat partners op worden betrokken.

 6. 10 sep

  Hoe een beleidstekst uitschrijven?

  Een goede beleidstekst weerspiegelt wat leeft in jouw organisatie en vormt als het ware dé rode draad doorheen het beleid. Maar hoe stel je deze op en hoe begin je er aan?

 7. 13 sep

  3-daagse Basisopleiding: managen van een team-startdag

  Tijdens dit traject ligt de focus hoofdzakelijk op eigenaarschap ontwikkelen, de opmaak van efficiënte uurroosters en rust in je hoofd.

 8. 13 sep

  Eignaarschap ontwikkelen

  Om het beste uit je team te halen, maak je medewerkers best zo bewust mogelijk en zet je hen aan tot ‘eigenaarschap’. Maar hoe ga je best te werk en wat houdt eigenaarschap precies in?

 9. 14 sep

  Vorming 'Personeelsgesprekken voeren'

  Deze 4-daagse vorming reikt een degelijke basiskennis aan over het voeren van personeelsgesprekken en geeft bruikbare tools en tips mee.