De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Alle evenementen

 1. 04 jun

  3-daagse Basisopleiding 2020: Een goede leider zorgt voor een sterk team (functiecomplement)-startdag

  Omdat er een sterke vraag aanwezig is naar doorgedreven basisopleidingen waarbij leidinggevenden hun ‘leiderschapskwaliteiten’ verder kunnen ontwikkelen, biedt Anker tweemaal per jaar een praktijkgericht driedaags traject aan.

 2. 25 aug
  Brugge

  Infosessie energie besparen

  Je wil werk maken van energiebesparing in je gebouwen. Maar waar te beginnen?

 3. 27 aug

  5-daagse Lerend netwerk-startdag

  De positieve reacties op haar eerste Lerend Netwerk heeft Ilfaro aangemoedigd om snel een tweede ‘Netwerk Oplossingsgericht Leiderschap’ te lanceren.  Ze starten met een tweedaagse op 20 en 21 februari 2020. Daarna volgen nog 3 opvolgdagen rond thema’s die voor de leden van het netwerk belangrijk zijn.

 4. 27 aug

  Moeilijke gesprekken met medewerkers

  In deze opleiding leer je medewerkers aanspreken op de meest moeilijke momenten. Je geeft duidelijke boodschappen, op zo’n manier dat een medewerker zelf meedenkt en naar oplossingen zoekt.

 5. 28 aug

  5-daagse Vorming opzetten en begeleiden (startdag)

  Je oefent op vaardigheden als vragen stellen, creativiteit inbrengen, gestructureerd werken, vlot spreken voor een groep en jouw vorming doelgericht opbouwen. Je krijgt een grondig inzicht in hoe leerprocessen tot stand komen en leert meer overde verschillende componenten van een vormingsproces en de educatieprincipes van volwassenvorming.

 6. 28 aug

  3-daagse Coachend en resultaatgericht leidinggeven (startdag)

  In de opleiding 'coachend en resultaatgericht leidinggeven' leer je aansturen en coachen combineren. Daardoor groeien medewerkers en verbeteren hun prestaties, engagement en motivatie. 

 7. 02 sep
  Gent

  Infosessie energie besparen

  Je wil werk maken van energiebesparing in je gebouwen. Maar waar te beginnen?

 8. 03 sep
  Gent

  Workshop HRscan

  Hoe fit is je medewerkersbeleid? Kom het te weten met de gratis HRscan van HRwijs! 

 9. 04 sep

  Mentor op de werkvloer

  Voor een succesvolle inschakeling van stagiairs, leerlingen en nieuwe medewerkers.