Alle evenementen

 1. 31 jan

  3-daagse Basisopleiding Functiecomplement : een goede leider zorgt voor een sterk team-startdag

  Omdat er een sterke vraag is naar doorgedreven basisopleidingen waarbij leidinggevenden hun ‘leiderschapskwaliteiten’ verder kunnen ontwikkelen, biedt Anker tweemaal per jaar een praktijkgericht driedaags traject aan.

 2. 31 jan

  Blijf in balans (Functiecomplement)

  Als leidinggevende de verschillende rollen die je vervult op een haalbare wijze combineren, en zelf in evenwicht blijven.

 3. 31 jan

  Gezonde werknemers in een gezonde onderneming: mentaal welbevinden, beweging en sedentair gedrag

  Om uitdagingen als vergrijzing, (langdurige) afwezigheid wegens ziekte en het vinden van geschikt personeel (war for talent) aan te gaan, is een preventief gezondheidsbeleid voor je onderneming een must. Voorkomen is immers beter dan genezen.

 4. 31 jan

  THEMADAG - Gezonde werknemers in een gezonde onderneming: mentaal welbevinden, beweging en sedentair gedrag

  Om uitdagingen als vergrijzing, (langdurige) afwezigheid wegens ziekte en het vinden van geschikt personeel (war for talent) aan te gaan, is een preventief gezondheidsbeleid voor je onderneming een must. Voorkomen is immers beter dan genezen. 

 5. 31 jan

  4-daagse Masterclass Dienend Leidingeven

  Zacht voor mensen, hard voor resultaten.

 6. 31 jan

  Webinar: Carbon footprinting en -reductie

  Duik op dinsdag 31 januari samen met Verso, Groep Maatwerk en Climate Neutral Group (CNG) in het topic van carbon footprinting en -reductie. Wil je weten hoe je als maatwerkbedrijf jouw eigen carbon footprint in kaart kunt brengen en kan reduceren? Dan is dit webinar de start die je nodig hebt! 

 7. 02 feb

  Bootcamp ‘Strategisch inclusief ondernemen’

  We gaan samen na hoe inclusief werkgeven past binnen je organisatiestrategie, hoe dit een antwoord kan bieden op je bedrijfsuitdagingen en waarom een inclusieve werkvloer een meerwaarde is voor jouw organisatie.

 8. 02 feb

  HR lunchwebinar - Interne communicatie op organisatieniveau

  HR-inspiratie, geserveerd bij de lunch!

  Ongeveer een kwart van onze HRscans bij sociale ondernemingen geeft interne communicatie en participatie als werkpunt aan. En dat terwijl we wel 10 thema’s rond medewerkersbeleid aan bod laten komen. Meer dan 1/4 is behoorlijk wat. Ook merken we soms dat het een van de thema’s is dat wel vaker voor sluimerende frustraties leidt.

  Hoog tijd dus om het thema extra aandacht te geven! We starten alvast met lunchwebinars over interne communicatie in teams en interne communicatie op organisatieniveau

 9. 13 feb

  Bootcamp ‘Diversiteit op de werkvloer: actief discriminatie, validisme en racisme aanpakken'

  Een inkijk in de vele gezichten van (micro)discriminatie en sleutels om er tegen op te treden