Alle evenementen

 1. 14 dec

  Samenwerken met verschillende generaties

  Elke generatie heeft unieke eigenschappen. Inzicht in de denkpatronen van deze verschillende generaties (babyboomers, generatie X, Y en Z), stelt je in staat om beter te anticiperen op bepaalde problemen.

 2. 15 dec

  Proefsessie Goestinggenerator

  De Goestinggenerator hielp al heel wat teams om samen werk te maken van werkbaar werk.

 3. 15 dec

  20 jaar Commissie Diversiteit

  De Vlaamse sociale partners, LEVL en Handicap en Arbeid werkten de laatste 20 jaar samen aan meer dan 80 adviezen over evenredige arbeidsdeelname, diversiteit & inclusie en gelijke behandeling.

 4. 15 jan

  Scriptieprijs ‘Lokale Besturen en Maatschappelijke Dienstverlening’

  De Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten & de Koning Boudewijnstichting nodigen uit op de uitreiking van de scriptieprijs ‘Lokale Besturen en Maatschappelijke Dienstverlening’

 5. 25 jan

  HR-lunchwebinar 'Focus op meten'

  Ontdek het belang van HR data en HR analytics tijdens dit HR-lunchwebinar. 

 6. 26 feb

  Netwerkdag Vlaggensysteem

  Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen van het Sensoa Vlaggensysteem en doe inspiratie op voor jouw sector en doelgroep.

 7. 29 feb

  Infosessie 'HRscan'

  In deze online infosessie krijg je meer informatie over onze HRscan, een handig instrument dat het medewerkersbeleid in kaart brengt. 

 8. 12 mrt

  Vorming 'Personeelsgesprekken voeren' - Antwerpen

  Deze 2-daagse vorming reikt een degelijke basiskennis aan over het voeren van personeelsgesprekken en geeft bruikbare tools en tips mee. 

 9. 12 mrt
  Berchem - Antwerpen

  Bootcamp 'Maak de Ecoswitch!' (Antwerpen)

  Ecologische duurzaamheid verankeren in de strategie van je onderneming. Want ‘ecologischer & meer biodiversiteit’ draagt bij aan een ‘gezondere’ leef- en werkomgeving voor cliënten, bezoekers, medewerkers en de buurt.