HRwijs-aanbod rond strategisch HR-beleid

Wil jouw organisatie in 2024 inzetten op een meer uitgewerkt HR-beleid? Neem dan eens een kijkje naar ons HRwijs-aanbod rond strategisch HR-beleid.

Een gevarieerd aanbod

We bieden je een aanbod in verschillende vormen en locaties, en afhankelijk van in welk stadium jouw organisatie zich bevindt: 

  • Zet jouw organisatie de eerste stappen in een HR-beleid? Ben je nieuw in HR? Ontdek dan ons bootcamp 'Start to HR'. Dit gaat van start op 13 mei, in Brussel.

  • Wil je graag je kennis verdiepen? Wil jouw organisatie werk maken van een gedragen én onderbouwd medewerkersbeleid? Dan kan dat in het bootcamp 'strategisch medewerkersbeleid'. Start op 12 maart, in Antwerpen.

  • Boeit het je eerder om dieper te duiken in een deelaspect van HR? Bekijk dan onze HR-vormingen. Verspreid over Vlaanderen, betaalbaar én gegeven door experten met tonnen ervaring in de social profit.

  • Wil je vooral zelf aan de slag, maar weet je niet goed waar te beginnen? Check dan zeker eens onze gratis HRscan. Benieuwd? Er staat een infosessie gepland op 29 februari, online. 

Voor ieder wat wils dus!

Meer info? Vragen? Laat het ons gerust weten