De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

HR-vormingen

 1. 04 jun

  3-daagse Basisopleiding 2020: Een goede leider zorgt voor een sterk team (functiecomplement)-startdag

  Omdat er een sterke vraag aanwezig is naar doorgedreven basisopleidingen waarbij leidinggevenden hun ‘leiderschapskwaliteiten’ verder kunnen ontwikkelen, biedt Anker tweemaal per jaar een praktijkgericht driedaags traject aan.

 2. 09 jul

  2-daagse Trauma in Organisaties (zomertraining - startdag)

  Leer trauma's in organisaties herkennen, aanpakken en voorkomen!

  Organisaties werden jarenlang benaderd als machines. Meer en meer sijpelt een andere manier van kijken naar en werken met organisaties de bedrijfswereld binnen, met name die van levende systemen. En dit reikt veel verder dan een andere naam of een ander label.

 3. 13 jul

  Veerkrachtige respons op de coronacrisis - Reeks 5 - online sessie

  Veerkracht is de mogelijkheid om ons aan te passen en zelfs op te veren wanneer we uitgedaagd worden door moeilijke situaties.

 4. 27 aug

  5-daagse Lerend netwerk-startdag

  De positieve reacties op haar eerste Lerend Netwerk heeft Ilfaro aangemoedigd om snel een tweede ‘Netwerk Oplossingsgericht Leiderschap’ te lanceren.  Ze starten met een tweedaagse op 20 en 21 februari 2020. Daarna volgen nog 3 opvolgdagen rond thema’s die voor de leden van het netwerk belangrijk zijn.

 5. 27 aug

  Moeilijke gesprekken met medewerkers

  In deze opleiding leer je medewerkers aanspreken op de meest moeilijke momenten. Je geeft duidelijke boodschappen, op zo’n manier dat een medewerker zelf meedenkt en naar oplossingen zoekt.

 6. 28 aug

  5-daagse Vorming opzetten en begeleiden (startdag)

  Je oefent op vaardigheden als vragen stellen, creativiteit inbrengen, gestructureerd werken, vlot spreken voor een groep en jouw vorming doelgericht opbouwen. Je krijgt een grondig inzicht in hoe leerprocessen tot stand komen en leert meer overde verschillende componenten van een vormingsproces en de educatieprincipes van volwassenvorming.

 7. 28 aug

  3-daagse Coachend en resultaatgericht leidinggeven (startdag)

  In de opleiding 'coachend en resultaatgericht leidinggeven' leer je aansturen en coachen combineren. Daardoor groeien medewerkers en verbeteren hun prestaties, engagement en motivatie. 

 8. 03 sep
  Gent

  Workshop HRscan

  Hoe fit is je medewerkersbeleid? Kom het te weten met de gratis HRscan van HRwijs! 

 9. 04 sep

  Kom op Verhaal

  Aanbod voor zorg- en hulpverleners
  Stond je tijdens de coronacrisis in de frontlinie? Of gaf je zorg op een minder in het oog springende plek?

  Kwadraet waardeert sterk jouw inzet. Zij krijgen het signaal dat bij heel wat beroepskrachten in de zorg en de hulpverlening de balans tussen draaglast en draagkracht ernstig werd belast. Na deze periode van verwarring, angst, verlies en rouw, is het zoeken om de weg in het alledaagse terug te vinden.