De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

HR-vormingen

 1. 04 sep

  Bootcamp 'Een ander tijdperk vraagt andere organisaties' (Leuven) - VOLZET

  Voelt ‘veranderingen opzetten’ aan als je tweede natuur? Of staat ‘verandering aanpakken’ voor jou gelijk aan een tijd van onzekerheid?

 2. 10 sep

  Bootcamp 'Een ander tijdperk vraagt andere organisaties' (Antwerpen) - VOLZET

  Voelt ‘veranderingen opzetten’ aan als je tweede natuur? Of staat ‘verandering aanpakken’ voor jou gelijk aan een tijd van onzekerheid?

 3. 29 sep

  Fototentoonstelling Ik, Jij, samen MENS

  Een fototentoonstelling over en met mensen met dementie en hun mantelzorgers.

 4. 01 okt

  Bootcamp 'Werken met “goesting” in wendbare organisaties' (Gent) - VOLZET

  Jouw organisatie is op zoek naar manieren om (nog meer) op maat van cliënten te werken. Uiteraard wil je dit doen met medewerkers die daar veel goesting voor hebben en ook maximaal verantwoordelijkheid kunnen opnemen.

 5. 15 okt

  Bootcamp 'Impact voor de durvers!' (Gent)

  Bezig zijn met maatschappelijke impact is voor durvers. Het is durven kijken naar wat jouw activiteit, organisatie, netwerk bedoeld én onbedoeld, zichtbaar en onzichtbaar teweegbrengt.

 6. 26 okt

  Thuiswerken? Ja, maar met impact!

  Wat in vele ondernemingen klein begon, maakte enkele maanden geleden een grote vaart. Velen werden een beetje overvallen door het telewerk: een vaak nieuwe, maar onverwachte plicht.

 7. 27 okt
  Leuven

  Inspiratiesessie financieel plan

  Ook jouw sociale onderneming staat voor de uitdaging om blijvend in te zetten op innovatie en ondernemerschap!

 8. 28 okt

  2-daagse De kracht van een feedbackcultuur (startdag)

  Ondersteuning en zorg bieden aan mensen is een proces, waarbij heek wat partners betrokken zijn. Dit impliceert een permanente dialoog, over ieders rol en bijdrage. Iedere medewerker doet dit vanuit zijn specifieke kennis, kwaliteiten en ervaring.

 9. 29 okt

  2-daagse Toolopleiding: Werkmeter-startdag

  Ken je 'Werkmeter' al? Het is een tool waarmee je het welzijn op het werk kunt analyseren. Binnen een grote groep van engagement surveys is Werkmeter een buitenbeentje, omdat het de link zichtbaar maakt tussen organisatiestructuur en werkbeleving. Dankzij verschillende onderzoeksprojecten werd deze medewerkersbevraging ontwikkeld én verfijnd als meetinstrument.