HR-vormingen

 1. 14 feb

  Bootcamp ‘Diversiteit op de werkvloer: actief discriminatie, validisme en racisme aanpakken'

  Een inkijk in de vele gezichten van (micro)discriminatie en sleutels om er tegen op te treden 

 2. 11 mrt

  Bootcamp 'Inclusieve werkvloer'

  In dit bootcamp leer je meer over hoe inclusie verbonden is met welzijn en sfeer op de werkvloer. Bovenal reiken we je tools aan waarmee je dat welzijn kan faciliteren en ondersteunen.

 3. 18 mrt

  Bootcamp: Versterk jouw digitaal verhaal (Antwerpen)

  NIEUW - Digitale processen succesvol implementeren in jouw organisatie! Digitalisering creëert opportuniteiten naar het efficiënter maken van de dienstverlening. Hoe pak je dit op een goede manier aan? Hoe implementeer je digitale tools en hoe krijg je als organisatie de juiste uitdagingen in beeld?

 4. 29 mrt

  Bootcamp ‘Heldere taal en communicatie’

  Heb je veel diversiteit in je organisatie of wil je die aantrekken? Streef je ernaar om inclusief te werken rond taal en communicatie? Dan zit je goed bij dit bootcamp.

 5. 29 mrt
  Brussel

  Bootcamp 'Werk maken van een strategisch medewerkersbeleid'

  Medewerkers zijn de motor van je werking. Jouw organisatie gaat voor een gedragen én onderbouwd medewerkersbeleid. Je stelt prioriteiten, tekent acties uit en plant ze in. 

 6. 21 apr

  Bootcamp ‘Strategisch inclusief ondernemen’

  We gaan samen na hoe inclusief werkgeven past binnen je organisatiestrategie, hoe dit een antwoord kan bieden op je bedrijfsuitdagingen en waarom een inclusieve werkvloer een meerwaarde is voor jouw organisatie.

 7. 21 apr

  Bootcamp 'Duurzame inzetbaarheid'

  Digitaal werken. Langer werken. In tijden van arbeidskrapte is het meer dan ooit belangrijk dat medewerkers waardevol zijn en blijven in een veranderende arbeidsmarkt. Doorheen de jaren verandert de jobinhoud, verouderen onze kwalificaties (wat we kennen en kunnen) en ook onze motivatie wijzigt. Hierdoor kan een ‘mismatch’ ontstaan tussen een werknemer en het werk.

 8. 21 apr

  Bootcamp: Toekomstverkenning (Antwerpen)

  NIEUW - Laat de toekomst je gids zijn voor beslissingen vandaag. Leer aan de hand van diverse inhoudelijke en methodische bouwstenen proeven van manieren om gestructureerd om te gaan met toekomstige trends en onzekerheden en door te pakken op verworven inzichten.

 9. 21 apr
  Antwerpen

  Bootcamp 'Strategie en leiderschap die veranderingen doen slagen' (Antwerpen)

  Heb je nood aan een kristalheldere strategie om je doelen waar te maken, te groeien en impact te realiseren? Ben je klaar om vooruit te gaan en het verschil te maken?