HRwijs vormingen

 1. 05 okt

  Infosessie 'HRscan'

  In deze online infosessie krijg je meer informatie over onze HRscan, een handig instrument dat het medewerkersbeleid in kaart brengt. 

 2. 12 okt
  Brussel

  Lerend netwerk leidinggeven

  Tijdens een lerend netwerk creëren we een plek waar we samen leren. We vertrekken vanuit de vragen die leven bij de deelnemers en bouwen samen een boeiend programma uit.

 3. 17 okt

  Vorming 'Strategisch werven en selecteren'

  De juiste kandidaten vinden voor jouw vacature is niet altijd eenvoudig. Wil jij ook meer bagage bij je zoektocht en de selectie van nieuwe medewerkers? Dan kan deze vorming jou zeker ondersteuning bieden. 

 4. 19 okt
  Leuven

  Vorming 'Zelfzorg en veerkracht voor leidinggevenden'

  Een belangrijke buffer tegen burn-out is zelfzorg, de capaciteit om zorgzaam om te gaan met jezelf, om je bewust te zijn van je eigen noden en behoeften door er aandacht aan te geven. Het is inzicht krijgen in jezelf, in de invloed die je ondervindt van je team, de organisatie en de samenleving.

 5. 19 okt
  Gent

  Bootcamp 'Strategisch medewerkersbeleid' (Gent)

  VOLZET Medewerkers zijn de motor van je werking. Jouw organisatie gaat voor een gedragen én onderbouwd medewerkersbeleid. Je stelt prioriteiten, tekent acties uit en plant ze in.

 6. 26 okt
  Leuven

  Bootcamp "Start to HR" (Leuven)

  Een vormingstraject waarbij kaders en handvaten aangereikt worden om de eerste stappen te zetten in een HR-beleid. 

   

 7. 10 nov
  Brussel

  Boekenclub - Respond!

  Terug van weggeweest en aan jou gepresenteerd: de HRwijs-boekenclub!

  In een kleine groep van 10 personen nemen we relevante vakliteratuur voor sociaal ondernemers en leidinggevenden door.

 8. 14 nov

  Vorming 'Stress- en burn-outmanagement voor leidinggevenden'

  Deze training heeft als doel om jou als leidinggevende een gerichte aanpak aan te leren om tijdig signalen van aanhoudende stress en dreigende burn-out te herkennen.

  We werken met methodieken die de leidinggevende meer zelfbewust maakt, maar ook het bewustzijn op de werkvloer stimuleert en stress bespreekbaar maakt.

  Het uiteindelijke doel is om een preventief groepsklimaat te creëren zodat open communicatie rond mentaal welzijn mogelijk wordt. 9. 17 nov
  Brussel

  Op Date met een Verso-Expert

  Op vrijdag 17 november 2023 nodigen we je graag uit om de meerwaarde van samenwerking met een expert te ontdekken voor jouw onderneming!