HR-vormingen

 1. 16 sep

  Bootcamp 'Strategie en leiderschap die veranderingen doen slagen' (Gent)

  VOLZET - Alles is altijd in beweging. Wil je graag voordeel halen uit deze veranderingen en een vernieuwingstraject inzetten?

 2. 21 sep

  Bootcamp 'Werken met ‘goesting’ in een wendbare organisatie' (Antwerpen)

  VOLZET - Jouw organisatie is op zoek naar manieren om (nog meer) op maat van cliënten te werken. Uiteraard wil je dit doen met medewerkers die daar veel goesting voor hebben en ook maximaal verantwoordelijkheid kunnen opnemen.

 3. 23 sep

  Bootcamp 'Inclusieve instroom' (regio Antwerpen & Halle-Vilvoorde)

  Heb je als werkgever moeite met het aantrekken van diverse doelgroepen en talenten? Samen maken we elke stap binnen je instroomprocedure inclusieproof.

 4. 30 sep

  Bootcamp 'Een ander tijdperk vraagt andere organisaties' (Leuven)

  VOLZET - Voelt ‘veranderingen opzetten’ aan als je tweede natuur? Of staat ‘verandering aanpakken’ voor jou gelijk aan een tijd van onzekerheid?

 5. 06 dec

  Wendbaar als het woelig wordt - Persoonlijke wendbaarheid - VOLZET

  Hoe blijf je veerkrachtig als het woelig wordt? Ervaring leert ons dat mensen en teams over veel meer wendbaarheid beschikken dan ze zelf soms beseffen.

 6. 07 dec
  Gent

  Inspiratiedag 'Dag van de leidinggevende'

  Hoe zorg ik als leidinggevende in mijn team voor werkbaar werk? En hoe hou ik de job als leidinggevende voor mezelf werkbaar? Kom op 7 december 2021 naar Gent voor inspiratie!

 7. 08 dec

  Coachen door het stellen van de juiste vragen

  Goede vragen leiden tot een gestructureerd gesprek. Effectief coachen is de juiste vragen stellen én ook (durven) doorvragen. Door het stellen van de ‘juiste vragen’ probeer je te achterhalen wat de persoon eigenlijk bedoelt.

 8. 09 dec

  Vorming 'Het gedragsgericht selectie-interview'

  Of die ene sollicitant die tegenover je zit de beste kandidaat is, is niet altijd gemakkelijk in te schatten. Wil jij ook meer zekerheid bij het nemen van een beslissing hierover? Of wil je ook eens 'anders dan anders' selecteren? Dan kan deze vorming over STARR en andere gedragsgerichte interviews een flinke stap vooruit zijn.

 9. 09 dec

  Workshop: 'Changemanagement'

  Gedrag veranderen vraagt tijd, geduld én de juiste aanpak want mensen moeten willen, kunnen, mogen en durven veranderen. We brengen in kaart wat de verandering naar een inclusievere werkomgeving kan tegenwerken en geven tips over hoe change management technieken je helpen de transitie vorm te geven naar een meer diverse en inclusieve organisatie.