De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

HR-vormingen

 1. 04 sep

  Bootcamp 'Een ander tijdperk vraagt andere organisaties' (Leuven) - VOLZET

  Voelt ‘veranderingen opzetten’ aan als je tweede natuur? Of staat ‘verandering aanpakken’ voor jou gelijk aan een tijd van onzekerheid?

 2. 10 sep

  Bootcamp 'Een ander tijdperk vraagt andere organisaties' (Antwerpen) - VOLZET

  Voelt ‘veranderingen opzetten’ aan als je tweede natuur? Of staat ‘verandering aanpakken’ voor jou gelijk aan een tijd van onzekerheid?

 3. 15 okt

  Bootcamp 'Impact voor de durvers!' (Gent)

  Bezig zijn met maatschappelijke impact is voor durvers. Het is durven kijken naar wat jouw activiteit, organisatie, netwerk bedoeld én onbedoeld, zichtbaar en onzichtbaar teweegbrengt.

 4. 07 jan

  Lerend netwerk 'Werken met “goesting” in wendbare organisaties'

  Heeft jouw organisatie reeds stappen gezet in Anders Organiseren of heb je reeds een bootcamp Innovatieve arbeidsorganisatie voor beginners gevolgd?

 5. 21 jan

  Webinar slotcongres "in de zorg uit de zorgen"

  Na 3 jaar sluit dit Europees project haar werking af met een pak inspirerende praktijken, ervaringen, getuigenissen, methodieken en aanbevelingen.

 6. 21 jan

  EU-actieplan circulaire economie: Waar moet Vlaanderen op inzetten?

  Opschaling van de circulaire economie is nodig om tegen 2050 klimaatneutraliteit te kunnen bereiken. Het actieplan van de EU bevat dan ook een agenda van 35 wetgevende en niet-wetgevende maatregelen om te komen tot een “klimaatneutrale, hulpbronnenefficiënte en concurrerende economie”.

 7. 25 jan

  Op virtueel bezoek bij vzw KIDS?

  Virtueel organisatiebezoek voor arbeidsbemiddelaars in regio Hasselt en Aarschot.

 8. 26 jan

  Improviserend begeleiden

  Wil je zelf oefeningen kunnen verzinnen die verbinding en diepgang creëren bij jouw deelnemers? Wil jij jouw eigen begeleidingshouding naar een hier-en-nu-level brengen?

 9. 26 jan

  Op virtueel bezoek bij VIRO vzw?

  Virtueel organisatiebezoek voor arbeidsbemiddelaars in regio Brugge.