De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

VDAB zoekt een stagiair voor jouw organisatie

VDAB zoekt een stagiair voor jouw organisatie
Bron: VDAB

Wil je werkzoekenden de kans geven om stage te lopen in je organisatie? Meld je bij VDAB als stagebedrijf en zij zoeken een geschikte stagiair voor je.

Stagebedrijvenbank vervangt WeLP

Om hun dienstverlening te verbeteren bouwde VDAB een nieuwe stagebedrijvenbank.

Je stageplaats eenvoudig melden: vanaf heden hoeven werkgevers hun stageplaats niet meer door te geven via hun online dossier ‘Mijn VDAB’. Het kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar vacatures@vdab.be of telefonisch contact op te nemen met 0800 30 700. De werkgever moet enkel vermelden om welke functie het gaat en niet langer preciseren om welke periode het gaat. Wanneer VDAB een werkzoekende heeft die matcht met de stageplaats, nemen zij contact met het bedrijf en bekijken ze de mogelijkheden.

Meld nu je stageplaats aan VDAB

Lees ook

Onze meest gestelde HR-vragen

Onze meest gestelde HR-vragen

De social profit is een levendige sector met veel projecten en uitdagingen. En dus duiken er regelmatig vragen op, ook over medewerkersbeleid.

YOU-P lanceert eerste aankoopplatform van en voor sociale ondernemingen

YOU-P lanceert eerste aankoopplatform van en voor sociale ondernemingen

De koopkracht van je werknemers verhoog je natuurlijk in de eerste plaats via het loon en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en cafetariaplannen. Maar je kunt oo…

Diversiteit aan de trapeze

Diversiteit aan de trapeze

Bij de Gentse Circusplaneet hebben ze altijd hun diversiteitsbril op. “Jongeren leren hier jongleren en trucjes aan de trapeze, maar ze leren ook samenwerken."…