Sprekers bij HR lunchwebinars - Teamwerking in drukke tijden

HR lunchwebinars - Teamwerking in drukke tijden

HR lunchwebinars - Teamwerking in drukke tijden

Over de sprekers

  1. Hilde Taillieu

    Hilde Taillieu

    Hilde Taillieu en het volledige Anker team (www.ankerconsult.be) zetten volop in op de drive van medewerkers om organisatieontwikkeling en trajecten met een sterke klant- en toekomstvisie te realiseren.

    Inspireren, enthousiasmeren en motiveren. Daar gaan ze voor, telkens opnieuw. Ze geloven heel sterk in de mogelijkheden van mensen. Samen ontdekken en versterken we competenties zodat de juiste zorg- en dienstverlening kan geboden worden op een hartelijke, kwaliteitsvolle en professionele manier.

  2. Liesbeth Lambrecht

    Liesbeth Lambrecht

    Liesbeth is geboeid door wat mensen drijft om hun werk met enthousiasme en bezieling te doen. Coachen en processen begeleiden is haar passie en kracht. Na meer dan 17 jaar ervaring in de welzijns- en sociale sector als hulpverlener, leidinggevende en stafmedewerker richtte Liesbeth Impact Organisatiecoach op. Al jaren wordt ze geprikkeld door het functioneren van organisaties als levende mechanismen. Bij Impact Organisatiecoach zet ze haar passie voluit in voor sociale ondernemingen.

  3. Melissa Plasschaert

    Melissa Plasschaert

    Melissa werkt voor de Taborgroep. Dat is een netwerk van autonome organisaties die elkaar versterken in het waardegericht ondernemen. Melissa is een gedreven adviseur, Projectleider ESF CSI (Corporate Sustainable Intrapreneurship), Team Talent en Organisatie. Ze geeft ook vormingen. Met teams op zoek gaan naar net dat tikkeltje meer, is haar dada.
  4. Micheline Moerman

    Micheline Moerman

    Micheline Moerman heeft ervaring in de zorg in diverse rollen en functies wat haar een realistische kijk geeft op de uitdagingen waar (zorg)medewerkers de dag van vandaag voor staan. Met Corcura, een trainingsorganisatie voor de zorgsector, begeleidt ze zorgorganisaties in het ontwikkelen van een cultuur van hartelijke, gastvrije zorg.

    Vanuit haar passie voor de zorg wil ze medewerkers inspireren en enthousiasmeren om veerkrachtig om te gaan met een hoog werkritme. Aan de slag gaan met het spanningsveld tussen ‘regels, procedures en efficiëntie’ en ‘tijd en aandacht voor hartelijke zorg en contact’. Dit voornamelijk door in te zetten op ‘leiderschap’ en ‘positieve teamsamenwerking’.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
1 webinar € 25,00
2 webinars € 50,00
3 webinars € 75,00
4 webinars € 80,00