Verbindend leidinggeven op afstand

Inschrijvingsformulier

Gegevens voorziening
Workshop
Indien je wilt inschrijven voor meerdere workshops vragen we om een nieuw formulier in te vullen.
We trachten een inclusief aanbod op te zetten, toegankelijk voor iedereen. Samen overleggen we wat mogelijk is.
Extra info indien je koos voor workshop Natuurbeleving
Voor de workshop Koning(in) Clovis en ‘Ontdek onze natuur’ spreken we af op een natuurplek in de buurt: een park met toegankelijke wildere hoekjes, een boszone... Voor de workshop Forest Challenge is het belangrijk dat er wilde natuur aanwezig is.
Extra info indien je koos voor workshop Duurzame voeding
Een uitgeruste keuken is niet essentieel, wel een voldoende grote ruimte met tafels waar we kunnen koken met toegang tot water (om af te wassen) en elektriciteit.
Jouw gegevens
Gegevens begeleider
Extra opmerkingen

Onze komende events

 1. 04 dec

  HR-lunchwebinar ‘Werkstress in je onderneming vermijden, hoe pak je het aan?’

  Een zorgvuldige aanpak voor preventie van werkstress is noodzakelijk, maar niet makkelijk te realiseren.  Tijdens deze lunchwebinarstellen Lien Van Rampelberg en Hendrik Delagrange van de Stichting Innovatie en Arbeid de resultaten van hun onderzoek ‘Uitdagingen voor werkstresspreventie in ondernemingen’ voor. 

 2. 07 dec

  Intervisie Inclusie Antwerpen

  Intervisie is een inspirerende methodiek voor mensen die met en van elkaar willen leren. Intervisie beoogt deskundigheidsbevordering, waarbij medewerkers een beroep doen op elkaar om mee te denken over persoon- en functiegebonden vraagstukken en knelpunten uit de eigen werksituatie.

 3. 07 dec

  Infosessie 'HRscan'

  In deze online infosessie krijg je meer informatie over onze HRscan, een handig instrument dat het medewerkersbeleid in kaart brengt. 

 4. 25 jan

  HR-lunchwebinar 'Focus op meten'

  Ontdek het belang van HR data en HR analytics tijdens dit HR-lunchwebinar. 

 5. 29 feb

  Infosessie 'HRscan'

  In deze online infosessie krijg je meer informatie over onze HRscan, een handig instrument dat het medewerkersbeleid in kaart brengt.