Partners

 1. 02 dec

  Goesting krijg je door te proeven

  Voel je nog wat drempelvrees om met de Goestinggenerator aan de slag te gaan? Ligt jouw exemplaar stof te vergaren? Je wilt een opfrissing in goed gezelschap? Of je bent gewoon benieuwd welk beleg er op de broodjes ligt? Volg dan een proefsessie van de Goestinggenerator op 2 december of op 13 januari!

 2. 05 dec
  Gent

  Upgrade: Racisme zien en aanpakken

  Op deze dag maken we de verdoken sociale constructen van racisme en discriminatie zichtbaar. We reiken je een houding aan die je als wit persoon kan aannemen, namelijk bondgenoot zijn. En voor jouw organisatie overlopen we de onderdelen van een antiracistische strategie.

 3. 05 dec

  Hr-begrippen toegelicht 5: discriminatie op de werkvloer en genderneutraliteit

  Ben je een starter in hr of heb je interesse in specifieke hr-topics? Tijdens de workshops ‘Hr-begrippen toegelicht’ doe je een basiskennis op van deze begrippen en krijg je een duidelijk kader als aanvulling op de online cursus ‘Loon- en personeelsadministratie basis’.

 4. 06 dec

  Uuurroosteroptimalisatie

  Het uurrooster heeft een grote impact op het dienstgebeuren en de kwaliteit van de zorg. Een adequaat uurrooster en gepaste personeelsbezetting kunnen bijdragen tot meer tevredenheid en minder werkdruk.

 5. 06 dec

  Infosessie 'HRscan'

  In deze online infosessie krijg je meer informatie over onze HRscan, een handig instrument dat het medewerkersbeleid in kaart brengt. 

 6. 06 dec

  Webinar: Werk mee aan een ‘warm bedrijf’

  Hoe zet jij als bedrijf/organisatie in op Leiderschap en Autonomie?

 7. 08 dec

  Groen, uw mentale boost

  Het personeel in de residentiële zorg verrichtte wonderen tijdens COVID-19 maar de psychische en fysieke weerslag is immens. Onderzoek van Sciensano wees uit dat velen gebukt gaan onder chronische stress.

 8. 09 dec

  Studiedag 'Telewerk Inclusief Organiseren'

  Telewerk is niet meer weg te denken uit onze huidige werkcontext. Van de voordelen wordt gretig gebruik gemaakt. Toch brengt telewerk een aantal nieuwe uitdagingen met zich mee.

 9. 14 dec
  Gent

  Start to veggie voor chef-koks van grootkeukens

  Verso ondersteunt food professionals om vaker en beter plantaardig te koken. Opgelet deze dag is volzet! Houd onze website in de gaten voor nieuwe sessies.

 10. 15 dec

  Workshop: 'Inclusief ondernemen: waarom en hoe?'

  Bart Moens (Odisee) neemt je in deze Workshop mee in zijn verhaal rond inclusief ondernemen. Hij licht je toe waarom inclusief ondernemen nu zo'n meerwaarde is. Bovendien licht hij ook al een tipje van de sluier omtrent het hoe.