Van Data naar Beslissing: HR Analytics in de Praktijk

Ontdek hoe je meer kunt doen met je HR-data en AI tijdens onze boeiende opleiding “Van Data naar Beslissing: HR Analytics in de Praktijk”. 

In een wereld waar data het nieuwe goud lijkt te zijn is, wordt ook meer en meer van  HR-afdelingen verwacht hun beslissingen te staven met objectieve gegevens.

Tijdens deze training zullen we de cruciale rol van HR-data bij het vormgeven van een strategisch HR-beleid verkennen, van het gebruik van slimme AI-toepassingen tot het analyseren van verschillende soorten HR-data die essentieel zijn voor de 'employee journey'.

We starten met wat theorie en achtergrond, maar we gaan verder dan alleen de theoretische kennis. Met praktische voorbeelden en interactieve oefeningen laten we zien hoe je data kunt gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen binnen jouw organisatie.

 Daarom raden we alle deelnemers aan om hun laptop mee te brengen naar de sessie, aangezien we daadwerkelijk aan de slag gaan met enkele oefeningen. Het werken op een smartphone wordt minder aangeraden vanwege de beperkte functionaliteit.

Geen enkele sessie over HR Analytics zou compleet zijn zonder aandacht te besteden aan ethische en wettelijke aspecten, zoals GDPR. Het is niet al goud wat blinkt, naast succesverhalen brengen we ook mogelijke valkuilen onder de aandacht en geven je een plan van aanpak om met HR Analytics van start te gaan.

De opleiding omvat de volgende onderwerpen:

  1. Introductie tot HR Analytics & AI
  2. Ken- en Stuurgetallen in HR
  3. Data Analyseren
  4. HR Data doorheen de Employee Journey
  5. GDPR vs Big Brother
  6. Succesverhalen en valkuilen
  7. AI & HR Analytics
  8. Hoe starten met HR Analytics

Deze opleiding wordt gegeven door Ann Rens van POP Consult & Coaching. Met haar uitgebreide ervaring in HR en haar expertise op het gebied van sociale wetgeving en cijfers, is Ann de ideale persoon om deze training te leiden. Haar passie voor het ondersteunen van organisaties en medewerkers komt duidelijk naar voren in haar aanpak.

Praktisch

  • Wanneer?  Donderdag 19/12/2024 van 9h00 tot 16h00, breng zeker je laptop mee op oefeningen te kunne maken
  • Begeleiding: Ann Rens - POP Consult & Coaching
  • Locatie: Provinciehuis Vlaams-Brabant : Provincieplein 1, 3010 Leuven 
  • Inschrijven verplicht. Hiervoor krijg je tijdig een factuur van ons toegestuurd.
  • Hier vind je onze algemene voorwaarden terug.
  • Doelgroep: Leidinggevenden, teamverantwoordelijken, coördinatoren... van sociale ondernemingen. (Ben je werknemer en volg je ook graag een dergelijke vorming? Schrijf je dan in via het VIVO-vormingsaanbod.)
  • Om voldoende uitwisseling mogelijk te maken tussen verschillende organisaties kunnen maximum 2 deelnemers van dezelfde organisatie inschrijven.

Ontdek ook onze andere HR-vormingen voor leidinggevenden!

Dit aanbod wordt jou aangeboden door:

Logo HRwijs   

In veel gevallen bestaat er financiële ondersteuning wat opleidingen betreft.  Denk hier aan bij je inschrijving.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Vorming "Van Data naar Beslissing: HR Analytics in de Praktijk" € 80,00

Als deelnemer betaal je slechts een deel van de kostprijs. Het grootste deel passen we bij!