Dag van de leidinggevende 2024

Dag van de leidinggevende 2024

Over de sprekers

  1. An Dours

    An Dours

    Maak kennis met An Dours van co-founder, inspirator & coach van BlinkOut.

    An is een voormalig jobhopper. Eén van die stropers die dan een boswachter wordt. Vijf jaar ervaring als freelancer in het jeugdwerk, drie jaar als life-coach en loopbaancoach. Masterdiploma in de Dramatische Kunst. Zoektochtbegeleider voor Start-ups en procesfacilitator in organisaties. Reeds acht jaar expert van haar eigen diagnose.

    Groeimotor, kansengever, luisteraar, grenzenverlegger. Het dagelijks bestuur van BlinkOut is een passieproject waar ze helemaal in thuis komt.

    ‘Het huis is er evenveel voor mij, als door mij. “It is not a mental Illness, my soul just has a vulnerable Ability”.

    Als ik een keukentoestel zou zijn, dan liefst de SodaStream. Alles laten bruisen en soms laten overstromen van teveel druk. Als meer oldschool keukentoestel zou ik dan de pureestamper zijn. Alles door elkaar halen tot het bij elkaar hoort.’

  2. Bram Kelchtermans

    Bram Kelchtermans

    Hoe de mens in teamverband zijn samenwerken organiseert in ruimte, tijd en structuren, is iets dat Bram al een aantal jaren intrigeert. Als master in Sociale Geografie ontwikkelde hij zijn fascinatie voor de impact die de ruimtelijke organisatie van mensen heeft op hun samenwerken. Als bestuurder en werknemer van verschillende organisaties kent hij de micropolitiek, het werken in teamverband en het cocreatief visie ontwikkelen van binnen uit. Het coachen en begeleiden van groeiprocessen van mensen en dus organisaties vormt het snijpunt van zijn verschillende achtergronden. Bram geeft al jaren communicatietrainingen in bedrijven uit diverse sectoren als trainingsacteur. Vanuit deze ervaring is hij specialist in communicatieve vaardigheden, en die expertise geeft hij in opleidingen maar al te graag door aan zijn cursisten. Als theaterregisseur ontwikkelde hij daarnaast een leiderschapsstijl die naadloos aansluit bij het concept van Dienend Leidinggeven.

  3. Dimitri De Meester

    Dimitri De Meester

    Dimitri heeft jarenlange expertise in het coachen en trainen van leidinggevenden. Hij daagt hen uit om hun plek binnen het team en organisatie ten volle op te nemen. En tegelijk voldoende ruimte te laten zodat medewerkers vanuit goesting eigenaarschap kunnen nemen over hun rol.

    Dimitri is moraalfilosoof van opleiding en heeft in een vorige carrière zelf geworsteld met het draaiende houden van vele bordjes als leidinggevende. Vandaag is hij één van de managing partners van D-NA. Samen steken zij graag de handen uit de mouwen om weer magie in organisaties te brengen.

  4. Gil Geron

    Gil Geron

    Na meer dan 25 jaar ervaring in HR, organisatiemanagement en leiding geven, zette Gil in het najaar van 2017 de stap naar zelfstandige. Ze ben gepassioneerd door de groei van elk individu, geniet van de verschillen bij mensen en van de kracht van verhalen die ons verbinden.

    Waarderend op zoek gaan naar opportuniteiten, proces- en doelgericht begeleiden is mijn drijfveer. Creatief denken is een troef. Ze is postgraduate diversiteitsmanagement en volgde diverse coachopleidingen waaronder narratieve therapie en talentontwikkeling. 

    Lees meer over Gil in het artikel Jeugdwerkorganisatie Koning Kevin maakt werk van een empowerment-cultuur of maak kennis met Gil in dit filmpje.

  5. Grieke Forceville

    Grieke Forceville

    Na een carrière van meer dan 20 jaar, waarin ze zelf leiding gaf, en ondersteuning en advies bood aan social profit organisaties, is Grieke sinds 2021 zelfstandig procesbegeleider, coach en trainer. Ze is daarnaast gastdocent en supervisor in het postgraduaat 'Leiderschap' van Artevelde Hogeschool voor leidinggevenden in social profit ondernemingen. In haar werk als leidinggevende en consultant ontdekte Grieke meer en meer het belang van goed leiderschap als een eigenschap en kwaliteit van de gehele onderneming. Haar aanpak is betrokken, gedurfd, verfrissend en resultaatsgericht.

  6. Kato Van Gompel

    Kato Van Gompel

    Kato Van Gompel is pedagoog van opleiding en heeft heel wat ervaring in de sociale sector, waarvan ze ook een periode leidinggevende is geweest. Ondertussen heeft ze al 5 jaar ervaring met werkzoekenden en anderstaligen. Bij I-diverso is ze vooral actief in het geven van opleidingen en workshops, job-en taalcoaching en het uitwerken van workshops op maat voor werkgevers via de Competentiebooster.

  7. Koen Joly

    Koen Joly

    Steeds vertrekkend van wat werkt, bouwt Koen graag mee aan organisaties zodat ze een speeltuin worden voor passie en talent. Organisaties creëren waar missie, visie en waarden samen in de praktijk gebracht worden vanuit de goesting en betrokkenheid van iedereen, is wat hem drijft. Mensen noemen Koen inspirerend, uitdagend, beslagen en coachend.

  8. Liesbeth Lambrecht

    Liesbeth Lambrecht

    Liesbeth is geboeid door wat mensen drijft om hun werk met enthousiasme en bezieling te doen. Coachen en processen begeleiden is haar passie en kracht. Na meer dan 17 jaar ervaring in de welzijns- en sociale sector als hulpverlener, leidinggevende en stafmedewerker richtte Liesbeth Impact Organisatiecoach op. Al jaren wordt ze geprikkeld door het functioneren van organisaties als levende mechanismen. Bij Impact Organisatiecoach zet ze haar passie voluit in voor sociale ondernemingen.

  9. Lisa Coppin

    Lisa Coppin

    Lisa, bezielster van Groeiinzicht, helpt je om meer uit jezelf, je team en organisatie te halen door in te zetten op sterktes en verbinding en aan werkorganisatie en taakverdeling te sleutelen. Zo realiseer je duurzame verandering en wordt je organisatie verandervaardig. Lisa’s dada’s zijn verandertrajecten, zelforganiserende teams, job- en teamcrafting, missie- en visietrajecten, talentendagen met teams, talentgericht leiding geven, individuele coaching en teamcoaching voor medewerkers en leidinggevenden.

  10. Michel Clerinx

    Michel Clerinx

    Na ruime ervaring in HR en als verantwoordelijke van non-profit-organisaties, zette hij in 2010 MC-kwadraat op. Van daaruit begeleidt hij trajecten rond leiderschap en verandering, doorgaans in partnerships, o.a. met Itineris (www.intineris-advies.be).

    Ont-wikkeling vraagt het opnemen van leiderschap; in eerste plaats over jezelf, en van daaruit over en met je team en je organisatie. Michel draagt daartoe graag zijn energie bij.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard € 100,00

Als deelnemer betaal je slechts een deel van de kostprijs. Het grootste deel passen we bij!