Dag van de leidinggevende

Dag van de leidinggevende

Over de sprekers

 1. An Dours

  An Dours

  Co-founder BlinkOut, inspirator & coach

  An is een voormalig jobhopper. Eén van die stropers die dan een boswachter wordt. Vijf jaar ervaring als freelancer in het jeugdwerk, drie jaar als life-coach en loopbaancoach. Masterdiploma in de Dramatische Kunst. Zoektochtbegeleider voor Start-ups en procesfacilitator in organisaties. Reeds acht jaar expert van haar eigen diagnose.

  Groeimotor, kansengever, luisteraar, grenzenverlegger. Het dagelijks bestuur van BlinkOut is een passieproject waar ze helemaal in thuis komt.

  ‘Het huis is er evenveel voor mij, als door mij. “It is not a mental Illness, My soul just has a vulnerable Ability”.

  Als ik een keukentoestel zou zijn, dan liefst de SodaStream. Alles laten bruisen en soms laten overstromen van teveel druk. Als meer oldschool keukentoestel zou ik dan de pureestamper zijn. Alles door elkaar halen tot het bij elkaar hoort.’

 2. Ann Dobbeni

  Ann Dobbeni

  Als creatieve verbinder en Prosci® changemanager bij f-use ondersteunt Ann Dobbeni organisaties met hun interne communicatie rond strategie, veranderingen en cultuur.

  Alles wat ze in haar carrière geleerd heeft over leren en ontwikkelen, past Ann sinds 2014 toe in het domein van interne communicatie. Creëren van trots en betrokkenheid om een organisatie te laten groeien, dat is de persoonlijke missie van Ann.

 3. Annelies Moeyersoons

  Annelies Moeyersoons

  Annelies Moeyersoons is directeur van De Sperwer vzw. Zij is een mensgericht leider die kwaliteitsvolle en betaalbare zorg wil blijven realiseren ondanks de uitdagingen in haar sector.

  Als je betrokken en goed personeel aan boord wil houden is het volgens haar van groot belang om intern goed te communiceren in twee richtingen. Om dit te bereiken zet De Sperwer o.a. in op een open en laagdrempelige communicatiecultuur.

 4. Bruno Hendrickx

  Bruno Hendrickx

  Bruno is directeur bij Reset vzw, een fusieorganisatie van Kringwinkels in de Limburgse regio. Als werkgever hechten hij en zijn collega's veel belang aan interne communicatie en de betrokkenheid van medewerkers.

 5. Els Lauriks

  Els Lauriks

  Els Lauriks is consultant bij Strategies and leaders, een coöperatief adviesbureau. Ze heeft ervaring in tal van social profit sectoren en schoolde ze zich bij in thema’s als leiderschap en team- en organisatiecoaching, onder meer via systemisch werk en verbindende communicatie.

 6. Erwin Van Overloop

  Erwin Van Overloop

  Erwin heeft meer dan 20 jaar ervaring in interne communicatie in de bedrijfsjournalistiek – waarmee hij een aantal Belgische en Europese prijzen won. Hij is al jaar en dag nauw betrokken bij vonk, het netwerk voor interne communicatie en is sinds najaar 2019 directeur van vonk.

  Sinds 2021is hij actief als zelfstandig communicatie-expert, schrijft hij geregeld artikels in opdracht van Mediafin en geeft hij trainingen rond het opzetten van een duurzame content strategieën en het gebruik van het Strategisch Communicatie Frame.

  Het is zijn missie om de waarde van interne communicatie als strategisch hefboom voor organisaties onder de aandacht te brengen.

 7. Fatma Qorlazja

  Fatma Qorlazja

  Fatma Qorlazja (1989, Albanië) werkt voor Hands-on Inclusion als regioverantwoordelijke. Ze heeft expertise in HR en zet zich graag in voor een inclusieve werkvloer, onder meer aan de hand van de workshop 'heldere taal en communicatie'.

 8. Hans Van Dessel

  Hans Van Dessel

  Hans is HR-partner onder het motto 'keep it simple' - Insights Coach & Bestuurder bij Go Happy BV. Hij begeleidt sessies voor Verso onder andere in het kader van employer branding en emloyer journey. 

 9. Joost Van Driessche

  Joost Van Driessche

  Joost Van Driessche is mede-bezieler van en organisatie architect bij Wilde Zwanen. Hun missie: “met bevlogen medewerkers aan de slag in wendbare organisaties”! Joost pakt zijn opdracht aan vanuit zijn generalistische visie. Handelen doet hij steeds participatiegericht en verbindend. Op die manier bereikt hij een bewustmaking, waardoor iedere betrokkene zijn duurzame beste beentje voor zet.

 10. Line Lismont

  Line Lismont

  Line Lismont is communicatieadviseur bij CM en freelance consultant. Als communicatieadviseur loodst ze organisaties richting een heldere en herkenbare communicatie. Met een hart voor interne communicatie zet ze in op de tegelwijsheid ‘intern beginnen, is extern winnen’.

  Ze geeft regelmatig workshops met praktische tips & tricks voor het verbeteren van de interne communicatie in organisaties. Zo wordt denken, echt doen. 

 11. Marina Van den Broeck

  Marina Van den Broeck

  Marina Van den Broeck is medezaakvoerder van Praxis Netwerk.Ze is een ervaren trainer en begeleider van teams of leidinggevenden rond thema’s als moeilijke gesprekken voeren, conflictcoaching, roddelen, feedback geven, omgaan met moeilijke klanten, moeilijke vergaderingen,…Momenteel doet ze hoofdzakelijk interventies in de socialprofitsector.

 12. Natalie Deviaene - Van Weehaeghe

  Natalie Deviaene - Van Weehaeghe

  Als textiel-ingenieur begon Natalie haar professionele loopbaan in de textiel- en automobielsector.

  Na 14 jaar ervaring als leidinggevende in binnen- en buitenlandse projecten (productie en kwaliteit), maakte ze de ommezwaai naar de sociaal-culturele sector.

  Hiervoor volgde ze extra opleidingen graduaat orthopedagogie, professional organizer en inspirerend coachen.

  Ze werkte 11 jaar als educatief projectmedewerker bij de Vlaamse Vereniging Autisme en initieerde o.a. het ‘Infohuis Autisme’, ‘Autisme verhelderd’ (traject voor volwassenen met autisme) en verschillende thematische workshops.

  Natalie is trotse mama van 4 jongens met verschillende diagnoses.

  Voortbouwend op deze expertise en met heel veel enthousiasme richtte Natalie, samen met An, in december 2017 BlinkOut vzw op.

 13. Sabrine Ingabire

  Sabrine Ingabire

  Sabrine Ingabire (1995, Rwanda) werkt voor Hands-on Inclusion als regioverantwoordelijke. Sabrine is journalist en schrijver met een expertise in antiracisme en intersectioneel feminisme. Ze zet zich graag in voor een inclusieve werkvloer, onder meer aan de hand van de workshop 'heldere taal en communicatie'.

 14. Sofie Debrock

  Sofie Debrock

  Sofie is expert HR bij i-mens, een onafhankelijke zorgorganisatie. Sofie handelt vanuit het besef dat het hard kan lonen voor een organisatie om te investeren in medewerkers. Ze heeft jarenlang ervaring in training en opleiding, o.a. aan leidinggevende profielen. Nadien was ze binnen i-mens verantwoordelijk voor het uitrollen van een organisatiebreed welzijnsbeleid. Momenteel is ze projectverantwoordelijke voor het project Leiderschap binnen i-mens.

   

Aanmelden

Geen tickets beschikbaar. Wil je op de reservelijst worden gezet?

Ja, zet mij op de reservelijst

Prijzen

Prijs per persoon: 95 euro