De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Competentiebeleid! Iets voor uw organisatie?

Competentiebeleid! Iets voor uw organisatie?

Biedt een competentiebeleid ook in uw organisatie een meerwaarde? Deze tool bevat een checklist bij het ontwikkelen ervan, maar toont ook het verband met de andere aspecten van personeelsbeleid.

Commentaar van een expert

"​Dit is een overzichtelijk document dat terecht de kansen van het werken met competenties in kaart brengt. Verder is ook het werken met drijfveren belangrijk, want groeien in iets waar je competent in bent of moet zijn kan je een competentere werknemer maken, maar daarom niet altijd een gelukkigere werknemer. Zoeken naar de drijfveren van mensen en van daaruit competenties versterken geeft meer garanties op bekwame en gemotiveerde medewerkers." 

Inge Laperre

Lees ook

7 principes voor leerrijke jobs

7 principes voor leerrijke jobs

Zijn de jobs ook in jouw onderneming 'leerrijk' en toereikend? Krijgen de collega's voldoende impulsen om hun competenties blijvend te ontwikkelen? Hopelijk wel, want het…

Talententoolbox

Talententoolbox

Op Talententoolbox.nl vind je werkvormen, filmpjes en informatie over het werken vanuit talent.…

Ontdekken van talenten: jouw woorden, jouw verhaal

Ontdekken van talenten: jouw woorden, jouw verhaal

Kunnen werken met je talenten geeft mensen energie, weerbaarheid en veerkracht. Via de methodiek 'Ontdekken van talenten: jouw woorden, jouw verhaal' worden teams uitgeno…