HR-vormingsaanbod

HR-vormingsaanbod

Ben je actief als leidinggevende, HR-verantwoordelijke of bestuurder binnen een sociale onderneming? Dan heeft HRwijs, de HR-dienstverlening van Verso, de HR-opleiding voor jou! Zo scherp je jouw skills aan om je team in topconditie te houden.

Bij HRwijs zit je goed

Of het nu gaat over strategisch HR-beleid, leidinggeven, instroom, doorstroom, personeelsgesprekken, teamwerking, ontwikkeling of welzijn op het werk … bij HRwijs zit je goed. We hebben voor jou een uitgebreid aanbod van HR-vormingen, en dat in verschillende vormen. Van korte, krachtige workshops, over webinars tot verdiepende vormingen van enkele dagen.

Hoe verloopt een opleiding concreet?

Ons opleidingsaanbod is gevarieerd en streeft interactie na tussen de deelnemers:

 • We gaan bewust voor een ‘live’ aanbod, aangevuld met interactieve webinars.
 • Daardoor varieert de duur van de sessies van een paar uur tot één of meerdere dagen.
 • We streven telkens naar zo veel mogelijk interactie tussen jou, je collega-deelnemers en de trainer. Dat is meteen de reden om maximum 16 deelnemers per opleiding toe te laten. Zo kan iedereen aan het woord komen in een fijn en leerrijk gezelschap.

HR-vormingen_Banners2

Betaalbare opleiding voor de social profit

Wat zo een vorming of opleiding kost? Voor alle HRwijs-thema’s betaal je als deelnemer slechts een klein deel van de kostprijs, het grootste deel passen wij bij! Zo blijven al je vormingsinitiatieven heel betaalbaar.

Yes, ik ben geïnteresseerd!

Hieronder vind je het overzicht van ons open aanbod aan HR-vormingen.

Komende vormingen

 1. 18 nov
  Leuven

  Vorming Coachend leidinggeven

  Klaar om je leiderschap naar een hoger niveau te tillen? Sluit je aan bij onze inspirerende sessie 'Coachend Leidinggeven' en ontdek de transformerende kracht van effectief leiderschap.

 2. 21 nov

  HR-lunchwebinar 'Employee Journey' - online

  Een webinar rond de impact van een gestroomlijnde 'Employee Journey' in de beleving van je medewerkers.

   

 3. 26 nov
  Leuven

  Vorming 'Stress- en burn-outmanagement voor leidinggevenden'

  Deze training heeft als doel om jou als leidinggevende een gerichte aanpak aan te leren om tijdig signalen van aanhoudende stress en dreigende burn-out te herkennen.

 4. 05 dec

  Webinar '10 factoren voor zelfsturing'

  Zelfsturing en zelforganisatie zijn heel boeiende begrippen om mee aan de slag te gaan. Zeker in deze tijd waar alles constant in beweging is.

 5. 19 dec
  Leuven

  Van HR-data naar beslissing

  Ontdek hoe je meer kunt doen met je HR-data en AI tijdens onze boeiende opleiding “Van Data naar Beslissing: HR-analytics in de praktijk”. In een wereld waar data het nieuwe goud lijkt te zijn is, wordt ook meer en meer van HR-afdelingen verwacht hun beslissingen te staven met objectieve gegevens.