ONLINE op Date met een Verso-Expert

ONLINE op Date met een Verso-Expert

Op vrijdag 17 november 2023 nodigen we je graag ONLINE uit om de gratis de meerwaarde van samenwerking met een expert te ontdekken voor jouw onderneming!

Verso vernieuwde haar Expertendatabase: in deze database kun je experten over verschillende thema’s terugvinden die innovatie en groei binnen je onderneming kunnen ondersteunen. Deze experten werden zorgvuldig geselecteerd door Verso-adviseurs op basis van hun ervaring in social-profitondernemingen en hun specifieke expertise.

Op die manier willen we ervoor zorgen dat een expert een echte meerwaarde kan zijn voor jouw organisatie!

Om jullie de meerwaarde van het inschakelen van een expert mee te geven, laten we alvast graag Karin Cuypers van Kunnig aan het woord.  Zij schakelde expert  Hanne Kenis van Back-IN/ HR3 in om samen te werken rond hun aanwezigheidsbeleid, en om een specifieke case rond re-integratie te begeleiden:

“Door Hanne in te schakelen konden werknemer, leidinggevende en HR met voldoende aandacht een gezamenlijke oplossing zoeken, wat een win-win opleverde voor alle betrokken partijen. Zij werkte met een handige matchingstool die perfect de noden en mogelijkheden van werkgever en werknemer in kaart bracht bij de terugkeer naar de werkvloer. Hanne kon snel ieders behoefte inschatten, met als gevolg dat deze persoon nog steeds bij ons met voldoening aan het werk is. Daarnaast identificeerde Hanne aandachtspunten in ons beleid, zodat wij daar verder aan kunnen werken.”

Ook nieuwsgierig geworden?

Op dit ONLINE event krijg je de kans om individueel kennis te maken met de door ons gescreende en voorgestelde experten en uit te wisselen met andere deelnemers. 

Wat mag je verwachten?

  • Een voorstelling van de nieuwe Verso-expertendatabase.
  • Er staan meer dan 20 experten voor je klaar rond thema’s als HR, inclusie, leiderschap, organisatiestrategie, verandermanagement, duurzaamheid, goed bestuur, intersectorale samenwerking en coöperatief ondernemen - het overzicht zie je in de lijst met 'sprekers'. 
  • De mogelijkheid om als deelnemer vooraf individuele kennismakingsgesprekken in te boeken met één of meerdere experten, duur 20 minuten. Wij voorzien hiervoor het handig reservatiesysteem Conversation Starter waar je voor uitgenodigd zal worden in onze bevestigingsmail.  Bedoeling is dat je je eigen profiel daar aanmaakt, makkelijk en gebruiksvriendelijk!
  • Enkele dagen voor het evenement (momenteel gepland op 3 november) zal je de profielen van de andere deelnemers en de experten kunnen zien en via het platform hen uitnodigen (en vice versa) voor korte ONLINE ontmoetingen tijdens het event. Voor een optimale deelname aan het evenement raden we aan 15 minuten tijd te reserveren enkele dagen voor het evenement om meeting invites te versturen. Tijdens het evenement, ontmoet je ONLINE de deelnemers en  experten die jouw uitnodiging geaccepteerd hebben in korte meetings.
  • En uiteraard zijn ook de Verso-collega's ONLINE aanwezig. Ook aan hen kan je met je vragen terecht en kan je van gedachten wisselen.

Praktisch

  • Wanneer? Vrijdag 17 november 2023 tussen 9u30 en 13u00.
  • Waar? ONLINE
  • Inschrijven verplicht. Hier vind je onze algemene voorwaarden.
  • Doelgroep: direct leidinggevenden, coördinatoren en HR-verantwoordelijken en directieleden van sociale ondernemingen (vzw’s of cvba’s)

Programma van "Online op Date met een Verso-Expert"

Op vrijdag 17 november:
9:30 - 9:45 Verwelkoming
9:45 - 10:00 Voorstelling expertendatabase Verso Door Kirsten D'Hooghe, Sarah Verschaeve, Carine Drijkoningen
10:00 - 13:00 Individuele gesprekken met experten, deelnemers en Verso-medewerkers Door Joris De Corte, Joost Van Driessche, Lisa Coppin, Els Vanparys, Tom Vandooren, Erik Weytjens, Koen Joly, Koen De Vidts, Xanne Holvoet, Sarah Verschaeve, Chris Hoerée, Hans Van Dessel, Ilse Moens, Elina Van Win, Ewout Görtz, Grieke Forceville, Liesbeth Lambrecht, Veerle Van den Bosch, Els Lauriks, Ann Rens, Hannes Hollebecq, Hanne Kenis, Marina Van den Broeck, Benoit Spitaels, Koen Scheiris, Sonja Reckers

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Deelnemer "Online op Date met een Verso-Expert "(2023) Gratis