Lerend netwerk Anders organiseren

Over de sprekers

 1. Els Vanparys

  Els Vanparys

  Els is mede-bezieler van Wilde Zwanen. Als organisatie-architect en coach streeft ze naar het creëren van een omgeving, waarin bevlogenheid heerst, waar mensen het beste van zichzelf willen en kunnen geven. Door haar ervaring met veel en diverse aspecten van organisatievoering is zij sterk in het creëren van overzicht, het leggen van linken en het integraal en organisatiebreed kijken.

  Zij slaagt erin organisaties mee te nemen in deze manier van kijken zodat zij zelf ook vaardiger worden in het navigeren binnen complexiteit. Ook gaat ze aan de slag met de meer systemische lagen en de onderstroom van organisaties. Meer bewustzijn rond de patronen die spelen is een essentieel onderdeel van organisatietransformatie en leiderschapsontwikkeling. Els is bedreven in het aanboren van de eigen kracht van mensen en organisaties, en daarop verder te bouwen. 

  Haar stijl is zeer pragmatisch, toegankelijk en authentiek. Ze kan mensen begeleiden en geruststellen doorheen veranderingen, mensen motiveren en enthousiasmeren richting groei en zelfontplooiing. Voor en door mensen een verschil kunnen maken is wat haar echt drijft.

 2. Inge Ramboer

  Inge Ramboer

  Inge Ramboer is organisatie architect bij Wilde Zwanen.

  Wat haar drijft is cocreatief bouwen aan netwerken, organisaties en teams die wendbaar zijn in een steeds veranderende complexe context. Ze heeft een doorgedreven interesse in hoe je iedereen in de organisatie (van bestuurder tot medewerker) in dezelfde richting kan laten werken, elk vanuit zijn eigen kracht en hoe je een context bouwt die dit faciliteert.

  Ze gelooft in bundelen van krachten en sterktes in en over organisaties heen. Bouwen aan netwerken die samen meer realiseren, ondersteunen bij fusietrajecten, begeleiden van integratietrajecten daar zet ze met gedrevenheid mee haar schouders onder. Verbinden van perspectieven, samen komen tot helderheid is waar ze energie uithaalt.

  Inge bouwt op 20 jaar ervaring in diverse rollen (teamcoach, stafmedewerker, personeelsdirecteur, algemeen directeur, bestuuder) in de social profit.  Ze bouwde aan teams, aan fusieorganisaties en aan netwerken over sectoren heen. Dit geeft haar een integrale blik op organisaties.

  Inge combineert een directheid in aanpak en communicatie met een oprechte interesse in de verschillende perspectieven in de organisatie en nieuwsgierigheid naar welke inzichten ze de organisatie kunnen brengen.  Haar aanpak is pragmatisch en afgestemd op wat nodig is. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
2de deelnemer binnen dezelfde organisatie Gratis
Standaard € 600,00