HR lunchwebinars - Instroom in een krappe arbeidsmarkt

HR lunchwebinars - Instroom in een krappe arbeidsmarkt

Wat mag je verwachten?

Om julllie op een snelle en toegankelijke manier HR-info te kunnen verschaffen, roepen we de HR lunchwebinars in het leven. Je hoeft je niet te verplaatsen, je hoeft geen uren in je agenda te reserveren en je krijgt wel nieuwe input om stappen te zetten in je medewerkersbeleid!

Gedurende 1 week elke dag muv woensdag een inspiratie uurtje over een HR-thema. De week van 26 tem 30 september staan alle webinars in het teken van het thema 'instroom'.

De zoektocht naar nieuwe medewerkers is een uitdaging bij alle sociale ondernemingen. Daarom delen we aan de hand van de 4 webinars van deze week praktijkvoorbeelden, tips en tricks om met dit thema aan de slag te gaan en zo het verschil te maken zodat jouw onderneming wel de juiste kandidaten vindt.

Praktisch

  • Wanneer? maandag 26 september tem vrijdag 30 september steeds van 12u tot 13.30 uur.
  • Waar? online, de link ontvang je na inschrijving.
  • Inschrijven is verplicht. Je inschrijving is pas volledig bij betaling van de factuur.
  • Doelgroep: directie, leidinggevenden, coördinatoren, personeelsverantwoordelijken, ... van sociale ondernemingen
  • Om voldoende uitwisseling mogelijk te maken tussen verschillende organisaties kunnen maximum 2 deelnemers van dezelfde organisatie inschrijven.

Wil je dieper in gaan op werven en selecteren? Dan kan je je inschrijven voor onze tweedaagse vorming: Strategisch werven en selecteren.

Werk je in of met een onderbemand team? Of heerst er te veel stress op de werkvloer? En zoek je handvaten om er samen met je medewerkers het beste van te maken? Schrijf je dan in voor de webinars van oktober.

Ontdek ook onze andere HR-vormingen!

VIVO betaalt in veel gevallen opleidingen van sociale ondernemingen terug. Denk hier aan bij je inschrijving.

Dit aanbod wordt jou aangeboden door:

Logo_HRwijs
   

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
4 HR lunchwebinars € 20,00
Ik volg 1 webinar € 20,00
Ik volg 2 webinars € 20,00
Ik volg 3 webinars € 20,00

Als lanceringsactie heb je de kans om voor €20 één, twee, drie of vier van deze webinars mee te volgen! In ruil vragen we achteraf 10 minuten van jullie tijd om je ervaring en feedback met ons te delen. Jouw opinie zal meegenomen worden in de verdere opbouw van dit concept! Om organisatorische redenen vragen we je wel in te schrijven voor de titels die je wil volgen, dit kan via het aanmeldingsformulier.

Deel met anderen