De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

HR-vormingen

 1. 23 sep

  Bootcamp 'Inclusieve instroom' (regio Antwerpen & Halle-Vilvoorde)

  Heb je als werkgever moeite met het aantrekken van diverse doelgroepen en talenten? Samen maken we elke stap binnen je instroomprocedure inclusieproof.

 2. 23 sep

  Digitale informatie- en inspiratiesessie Zorgzame Buurten

  Vlaanderen wil volop inzetten op zorgzame buurten, waar mensen met ondersteuningsnoden comfortabel in hun woning of vertrouwde buurt kunnen blijven wonen. Tussen 1 maart 2022 en 29 februari 2024 kunnen minstens 100 projecten ondersteuning krijgen.

 3. 27 sep

  Ethiek: zin in zinderend zinnigs

  Een tweedaagse hands-on opleiding over de praktische toepassing van de 4 grote westerse ethische stromingen.

 4. 28 sep

  4-daagse Leiderschapstraject-startdag

  Leidinggevenden zijn dé cultuurdragers van een organisatie. De mate waarin medewerkers zich laten aansturen, wordt immers mee bepaald door het voorbeeld dat de leidinggevende geeft, wie hij/zij is en wat hij/zij uitstraalt.

 5. 28 sep

  Bootcamp 'Re-integratie naar werk' (Regio Oost- en West-Vlaanderen)

  Meer dan 10% van de Belgische arbeidsbevolking kan zijn arbeidsovereenkomst niet nakomen omwille van chronische ziekte of een arbeidshandicap. Re-integratie is dus meer dan ooit een actueel thema. We hoorden de voorbije maanden hoe de crisis een impact had op werknemers en hun welzijn. Als werkgever is het niet altijd een evidentie om hier mee om te gaan. Ben jij als werkgever op zoek naar een manier om werknemers opnieuw in jouw organisatie aan te slag te laten gaan? 

 6. 30 sep

  3-daagse Van collega tot leidinggevende-startdag

  Als nieuwe leidinggevende is het belangrijk om je (basis)vaardigheden naar de praktijk te kunnen vertalen en je rol correct en waarheidsgetrouw in te vullen, dicht bij jezelf. Wat zijn je nieuwe verantwoordelijkheden en taken? Wat is jouw stijl? Hoe vind je de balans tussen organisatiebelang en medewerkersbelang?

 7. 30 sep

  Bootcamp 'Een ander tijdperk vraagt andere organisaties' (Leuven)

  VOLZET - Voelt ‘veranderingen opzetten’ aan als je tweede natuur? Of staat ‘verandering aanpakken’ voor jou gelijk aan een tijd van onzekerheid?

 8. 01 okt

  Op virtueel bezoek bij FERM?

  Virtueel organisatiebezoek voor arbeidsbemiddelaars in regio Vlaanderen.

 9. 04 okt

  4-daagse Fundamenten leiding geven in de publieke sector en social profit-startdag

  U bent goed in uw job en u functioneert prima in uw team. Gezien uw prestaties lijkt het vanzelfsprekend dat u doorgroeit naar een leidinggevende functie.