De coronacrisis heeft zoals in alle sectoren een grote impact op het management van sociale ondernemingen. Lees hier het laatste nieuws.

Zelfbeoordelingstest veerkracht

Zelfbeoordelingstest veerkracht

Deze test wil je meer inzicht geven in hoe je omgaat met stresssituaties en hoe het zit met jouw veerkracht.

Creëer online je eigen persoonlijke 'werkruimte'! Je kan er aan de slag gaan met de vele tips, info en opdrachten. Volg je vooruitgang op en versterk je veerkracht. Geef jouw feel good gevoel een extra zetje.

www.fitinjehoofd.be

Commentaar van een expert

"De site lijkt me fijn om écht iets mee aan te vangen. De tool kan voor sommigen nogal ‘oppervlakkig’ overkomen. Hij vult echter makkelijk in en ondanks het feit dat er verschillende pagina’s zijn, zet het toch aan om tot op het einde door te gaan. Wel belangrijk is dat je de vraag zeer goed leest, want het zou snel kunnen gebeuren dat je 1 invult terwijl je 4 wil invullen, dit door de manier van vraagstellen. De tool is dus zeker goed om eens in te vullen, al is hij misschien iets te oppervlakkig voor iemand dit écht wel problemen heeft."

Hilde Tailleu

Lees ook

Poster stresshygiëne

Poster stresshygiëne

Een poster met tips rond stressvaardigheid, die bij De Ambrassade in de WC’s hangt.

Werknemersbevraging werkbaarheid van jobs

Werknemersbevraging werkbaarheid van jobs

Hoe beleven de werknemers binnen jouw organisatie hun werk?

Poster 'Rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan?'

Poster 'Rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan?'

VIVO pakte begin 2019 uit met een nieuwe postercampagne. Organisaties uit de social profit ontvingen posters met 3 tips die je kunnen helpen om te gaan met …