De Winning ziet haar duurzaamheidsverslaggeving beloond!

De Winning ziet haar duurzaamheidsverslaggeving beloond!

Sociale onderneming De Winning heeft de prijs voor meest impactvolle duurzaamheidsverslag van 2022 uit de brand gesleept.

Twee awards voor De Winning

De uitreiking van de ‘Award for Belgian Sustainability Reports’ van het Instituut van de Belgische Bedrijfsrevisoren vond plaats op 29 november 2022 in Brussel. De prijs beloont organisaties die op transparante wijze communiceren over hun inspanningen rond het verbeteren van hun milieu-, sociale en bestuurlijke impact.

De Vlaams-Brabantse/Limburgse onderneming viel zelfs twee keer in de prijzen: een keer voor ‘verslag met de meeste impact’ en een keer voor ‘creativiteit en originaliteit’. Telkens binnen de categorie ‘andere ondernemingen’.

Felicitaties van Verso

Verso wenst De Winning van harte te feliciteren voor het behalen van deze mooie onderscheiding. De Winning ziet hiermee haar jarenlange inspanningen beloond om niet alleen een dynamische en groeiende sociale onderneming uit te bouwen, maar daarbij ook al haar stakeholders te betrekken bij dit traject. Via haar open manier van communiceren, functioneert De Winning als inspiratiebron voor andere sociale ondernemingen en breder!

Duurzaamheidsrapportage: binnenkort een verplichting 

De jury wees er in haar verslag nog op dat binnenkort zowat alle grotere Belgische ondernemingen zullen moeten rekening houden met de komende Europese richtlijn rond duurzaamheidsrapportage.

Neem alvast een voorsprong met ons bootcamp 'duurzaamheidsverslag'

Lees hier het persbericht van het Instituut van de Belgische Bedrijfsrevisoren

Lees ook

Europa verplicht rapporteren van duurzaamheid

Europa verplicht rapporteren van duurzaamheid

In november '22 hebben het Europees Parlement en de Europese Raad de Richtlijn voor duurzaamheidsrapportage voor grote ondernemingen, de Corporate Sustainability Reportin…

“Tewerkstellen is onze corebusiness”

“Tewerkstellen is onze corebusiness”

In een krappe arbeidsmarkt en een maakindustrie die het lastig heeft, kunnen maatwerkbedrijven een veel grotere rol spelen dan nu, zeggen Johan Bongaerts van maatwerkbedr…

Verso lanceert nieuwe podcastreeks over duurzaamheid!

Verso lanceert nieuwe podcastreeks over duurzaamheid!

Samen met onze federaties brengen we jou een nieuwe reeks podcasts over duurzaamheid in de social profit.                   …

Vraag je gratis Bluebike aan!

Vraag je gratis Bluebike aan!

Combineer je graag openbaar vervoer met een ontspannen fietsrit?