Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

foto+liesbeth+lambrechts.jpg

Liesbeth Lambrecht

Consultant / coach

+32 473 40 97 52


Actief vanuit

Antwerpen

Thema's

HR - teamwerking, Leiderschap, Verandermanagement

Over Liesbeth

Liesbeth is organisatiecoach en al jarenlang geboeid door wat mensen drijft om hun werk met enthousiasme en bezieling te doen. Coachen en processen begeleiden is haar passie en kracht. Na meer dan 17 jaar ervaring in de welzijns- en sociale sector als hulpverlener, leidinggevende en stafmedewerker richtte ze Impact Organisatiecoach op.

Met Impact zet Liesbeth haar passie voluit in voor organisaties die op hun beurt een positieve bijdrage leveren aan onze samenleving. Ze gelooft dat in organisaties de mooiste dingen ontstaan vanuit vertrouwen, veiligheid en dialoog. Authentieke gesprekken zorgen voor wederzijds begrip, ontspanning en vlottere samenwerking. Liesbeth creëert ruimte in jouw organisatie om elkaar te ontmoeten in moedige gesprekken, de persoon achter je collega’s te durven ontdekken en samen te excelleren in je samenwerking, werkgeluk en resultaten. 

Wat op het eerste zicht onmogelijk lijkt, wil ze mee realiseren. Samen vastgelopen potentieel vrijmaken, zodat organisaties, teams en leiders wendbaar worden en toekomstige uitdagingen met vertrouwen aangaan. Je kan bij Impact terecht met vragen rond organisatie-, team-, en leiderschapsontwikkeling. Liesbeth is systemisch opgeleid en daarnaast ook Lumina Spark Practitioner en Lencioni coach. 

Met een systemische en waarderende bril bekijkt Liesbeth iedere organisatie als een levend systeem, waarin alles met elkaar verbonden is. Eigenaarschap stimuleren en het beste in medewerkers en leidinggevenden naar boven halen is de rode draad in haar trajecten. Daarbovenop mag je een gezonde dosis humor, spontaniteit en enthousiasme verwachten.

Thema's:

  • Organisatieontwikkeling
  • Teamwerking
  • Leiderschap
  • Communicatietechnieken: verbindend communiceren, feedback geven
  • Gesprekken voeren
  • Verandermanagement: organisatieverandering, weerstand bij verandering
  • Samenwerking in teams (Lumina Spark en Lencioni)
  • Besluitvorming en conflictresolutie (Deep Democracy)

Actief in: Antwerpen, Vlaams-Brabant & Limburg. 



 Website


Terug naar expertenoverzicht