Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Lucas Baeyens


Actief vanuit


Thema's

HR - functioneren en evalueren, HR - leren en ontwikkelen, HR - teamwerking, Leiderschap, Verandermanagement

Over

Lucas is Business Coach bij Vokans vzw, een loopbaancentrum dat werkgevers, werknemers en werkzoekenden ondersteunt via coaching en opleiding.

Met een Master in Arbeids- en Organisatiepsychologie van de Katholieke Universiteit Leuven en een BANABA Internationale Samenwerking Noord-Zuid, heeft Lucas een sterke academische basis. Sinds zijn overstap naar Vokans vzw, heeft hij zich toegelegd op het begeleiden en versterken van individuen en teams binnen diverse sectoren zoals gezondheidszorg, transport, veiligheid en openbaar bestuur.

Hij gelooft sterk in het empoweren van werknemers door hen zelf tot oplossingen te laten komen. Het is zijn doel om mensen regie te laten nemen over hun loopbaan. Als externe, neutrale coach creëert hij een veilige omgeving voor medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. 

Lucas biedt coaching en opleiding aan in zowel privébedrijven als in samenwerking met openbare besturen, overheden en sectorgerichte initiatieven. Lucas' expertise reikt van individuele coaching en teamcoaching tot collectieve trainingen. Zo begeleidt hij bedrijven bij verandering, coacht hij werknemers en leidinggeven en creëert hij sterkere teams.



 Website


Terug naar expertenoverzicht