Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

profielfoto Lies Verstraete.jpg

Lies Verstraete

Coach / consultant / trainer

+32 494 70 82 26


Actief vanuit

Antwerpen

Thema's

HR - teamwerking, Leiderschap, Strategisch management, Verandermanagement

Over Lies

Lies Verstraete is betrokken coach en trainer van leidinggevenden die niet op kousenvoetjes lopen, maar authentiek verbinden en voor sterke teams en organisaties gaan. Ze is experte in groepsdynamica en teamcoaching. Vanuit de positieve psychologie van Teamflow helpt ze teams met het verbeteren van hun interactieprocessen én het verbeteren van hun resultaten én de organisatie van hun werk. Tijdelijke teams leert ze om te "teamen" zodat het geheel leidt tot betere prestaties, werkplezier, creativiteit en voldoening Lies maakt dat groepen weer mogelijkheden zien door haar onbevooroordeelde blik en plezier in het werken met groepen. Ze is een experte die sterktes, mogelijkheden en moeilijkheden van de organisatie en de mensen vlot aanvoelt.

Lies bouwt aan slimme netwerken in participatieve trajecten met stakeholders. Verandertrajecten begeleidt ze met aandacht voor het creëren van verbinding en het alligneren van de strategie, organisatie en de mensen tot een heldere, gestructureerde en herkenbare output.

Indien je er op inspirerende wijze achter wil komen wat de voorwaarden voor (team)flow zijn en wat de unieke kenmerken zijn van deze magische ervaring van optimale samenwerking zijn, is Lies daarvoor de aangewezen persoon. Teamflow® is een verbluffende – zowel qua eenvoud als qua resultaten – methode. Ontwikkeld en wetenschappelijk onderbouwd door Dr. Jef van den Hout aan de TUEindhoven. In België faciliteert Lies voor D-NA exclusief en met veel schwung en verbinding deze unieke opleiding.

Lies Verstraete was als leidinggevende bij Arktos vzw 9 jaar mee verantwoordelijk voor het uittekenen en begeleiden van strategische plannen en de vertaling op tactisch en operationeel niveau. Ze begeleidde vanuit haar rol de organisatie en teams mee in de verandering naar een zelfsturende organisatie en later de netwerkorganisatie. Vandaag is ze senior coach en managing partner bij D-NA. Ze heeft ervaring in het werken in diverse contexten gaande van sociale organisaties, vlaamse overheid, ziekenhuizen, lokale besturen en profit. Lies is vaak aan de slag als organisatie- en teamcoach, als trainer in leiderschapstrajecten en uiteraard in de opleiding Teamflow. In al haar opdrachten waakt ze over de integrale kijk. Ze gaat voor performante organisaties die voldoening geven en steekt de handen mee uit de mouwen. Ze weet de balans te vinden tussen wat belangrijk is voor de organisatie en de mensen.



 Website


Terug naar expertenoverzicht