Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Khadija Rejdy, UPOP.JPG

Khadija Rejdy

Consultant

+32 497 39 31 97


Actief vanuit

Antwerpen

Thema's

HR - functioneren en evalueren, HR - instroom, HR - leren en ontwikkelen, HR - teamwerking, HR - uitstroom, HR - welzijn en werkbaar werk, Inclusie, Leiderschap, Strategisch management, Verandermanagement

Over Khadija

Khadija Rejdy is de oprichtster en expert in human business bij UPOP. UPOP transformeert ondernemingen om meer mensgericht te worden en bereidt ze voor op de toekomst van werk door duurzame, diverse en inclusieve werkomgevingen te creëren. Haar expertise ligt op het gebied van organisatieontwikkeling, talentontwikkeling en diversiteit en inclusie. In de afgelopen 10 jaar heeft ze kunnen samenwerken met internationale organisaties, overheden, non-profitorganisaties en meer, zowel in binnen- als buitenland. Ze heeft een rijke academische achtergrond als commercieel ingenieur en onderwijzer. In 2021 werd Khadija Rejdy door Knack Weekend geselecteerd als één van de vijftig jonge Belgische vrouwen die elk in hun eigen vakgebied belangrijk werk verrichten en die we in de gaten moeten houden.



 Website


Terug naar expertenoverzicht