Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Anneleen_Van_Tendeloo.jpg

Anneleen Van Tendeloo

Consultant

+32 498 82 63 51


Actief vanuit

Brussel, Vlaams-Brabant

Thema's

Financiƫn, Intersectorale samenwerking

Over Anneleen

Anneleen is Senior Adviseur Projectontwikkeling & Subsidies bij IDEA Consult. Ze heeft sinds 2008 subsidie-ervaring bij lokale besturen en heeft een ruime ervaring op het vlak van subsidieadvies, projectmanagement en samenwerking met lokale overheden. 

Alvorens ze als consultant startte met het geven van subsidieadvies en begeleiding van projectaanvragen, was Anneleen actief binnen de streekintercommunale IGEMO (regio Mechelen). Sinds 2013 was ze daar verantwoordelijk voor het opstarten van de subsidiewerking op verschillende niveaus - lokaal tot Europees. Ze stond mee in voor het schrijven van aanvragen voor verschillende subsidieprojecten vanuit verschillende thematische invalshoeken (energie, klimaat, mobiliteit, arbeidsmarkt, welzijn,...) en binnen verschillende programma's (bijvoorbeeld Interreg, PDPO, ESF Horizon,...). 

Sinds begin 2021 is Anneleen actief als subsidieadviseur. In deze functie ondersteunt ze organisaties bij één van de aspecten van subsidie-aanvragen:

  • het zoeken van geschikte subsidiekanalen
  • het zoeken van partnerschappen om zelf een project uit te werken of om aan te sluiten
  • het schijven van project aanvragen
  • het reviewen van aanvragen

Dit binnen Europese (Interreg, Life, EUI) en private, federale en Vlaamse fondsen (zoals bijvoorbeeld Programma Innovatieve Overheidsopdrachten, Intergemeentelijke samenwerkingen Wonen en Regierol sociale economie en werk).

Referenties

Anneleen werkte onder meer al voor DDS, Veneco, Vlaanderen Circulair, INAGRO en Stad Oostende.


 Website


Terug naar expertenoverzicht