Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

micheline_moerman.jpg

Micheline Moerman

Consultant / trainer

+32 475 21 05 84


Actief vanuit

Oost-Vlaanderen

Thema's

Besluitvorming, integriteit & ethiek, HR - functioneren en evalueren, HR - instroom, HR - leren en ontwikkelen, HR - teamwerking, HR - welzijn en werkbaar werk, Klantgericht ondernemen, Leiderschap, Strategisch management, Verandermanagement

Over Micheline

Maak kennis met Micheline Moerman, zaakvoerder van Corcura, positieve hartelijke zorg.

Micheline heeft meer dan 15 jaar praktijkervaring in de zorg in diverse rollen en functies wat haar een realistische kijk geeft op de uitdagingen waar (zorg)medewerkers de dag van vandaag voor staan.

Met Corcura, een training -en consulting organisatie voor de zorgsector, begeleidt ze organisaties in het ontwikkelen van een cultuur van hartelijke, gastvrije zorg.

Afhankelijk van de noden van de organisatie gaat ze aan de slag met teamcoaching, voorziet ze ondersteuning voor leidinggevenden op de werkvloer, zet ze in op (communicatie)training, werkt ze leiderschapstrajecten op maat uit en borgt ze resultaten door middel van intervisie.

Door aanwezigheid op de werkvloer wordt direct de vertaalslag gemaakt van ‘theorie’ naar de ‘praktijk’. Op die manier worden mensen van heel nabij ondersteund en gestimuleerd in hun groei -en ontwikkelingsproces.

Via verbinding, vertrouwen en veiligheid stimuleert ze mensen tot het nemen van acties richting gewenste resultaten. Ze hanteert een pragmatische, no-nonsense en down-to-earth aanpak.

Micheline is ook lid van Transformatie in zorg, een collectief van betrokken sectordeskundigen en organisatiecoaches die gezamenlijk diepgaande transformatietrajecten in organisaties ondersteunen en begeleiden.

Referenties

Micheline werkte onder meer al voor:
- UZ Gent, AZ Damiaan, ASZ Aalst, AZ Damiaan, AZ Maria-Middelares, AZ Delta
- WZC Mintus, WZC Armonea, Zorgpunt Waasland, OLV Gasthuis Poperinge, WZC Lindelo Lille
- Kinderdagverblijf Kadeeke
- VZW Unie-K


 Website


Terug naar expertenoverzicht