Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Voorstellingsfoto S&L Els Lauriks - portret.jpg

Els Lauriks

Consultant / coach / trainer

+32 474 04 24 80


Actief vanuit

Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen

Thema's

Governance, HR - teamwerking, HR - welzijn en werkbaar werk, Leiderschap, Strategisch management, Verandermanagement

Over Els

Els is organisatie- en leiderschapscoach bij Strategies and Leaders

Strategies and Leaders

Strategies and Leaders is een coöperatief adviesbureau met een stevig engagement. We hebben jaren ervaring in het voortstuwen van strategische processen en leiderschap in de social profit en bij impactondernemers.

Strategies and Leaders werkt enkel voor organisaties en bedrijven die een betere wereld als missie hebben.

Maak kennis met Els

Els startte haar professioneel traject met talen en politieke wetenschappen, maar al snel kwam ze bij ontwikkelingssamenwerking, projectmanagement, cultuurmanagement, coöperaties en de socio-culturele sector. Van België naar Chili en weer terug. De afgelopen jaren startte en leidde ze een grote coöperatie in de culturele sector in Santiago en bij terugkeer in België professionaliseerde ze de werking en het team van FairFin vzw.

Els heeft een hart voor sociale rechtvaardigheid, (intersectioneel) feminisme, ecologie en systemische verandering. Ze is ambitieus, heeft een grote mobiliserende kracht en veel strategisch inzicht.

Ze ontdekte echter ook dat een goede structuur en strategie pas écht tot hun recht komen als de mensen, teams en organisaties die ze moeten uitvoeren, voldoende draag- en daadkracht hebben ontwikkeld. En dat daarvoor zowel individueel als collectief leiderschap essentieel zijn.

Daarom schoolde ze zich bij in leiderschap en team- en organisatiecoaching, ondermeer via systemisch werk en verbindende communicatie.

Waar helpt Els je mee?

Mee uitzoeken wat jij als leider, jouw team of jouw organisatie nodig hebben om jullie volle potentieel te realiseren. Of dat nu de zichtbare of “harde” zaken zijn, zoals strategie en structuur, of de minder zichtbare of “zachte”, zoals vertrouwen, relaties en (innerlijk) leiderschap.

Concreet betekent dat onder andere:

  • Advies en begeleiding rond team- en organisatieontwikkeling
  • Leiderschapscoaching
  • Strategische sparring
  • Trainingen verbindende communicatie


 Website


Terug naar expertenoverzicht