Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Veerle Van den Bosch.jpeg

Veerle Van den Bosch

Consultant / coach / trainer

+32 474 44 99 76


Actief vanuit

Antwerpen

Thema's

HR - instroom, HR - teamwerking, HR - welzijn en werkbaar werk, Inclusie, Innovatie, Intersectorale samenwerking, Leiderschap, Verandermanagement

Over Veerle

Zaakvoerder van AddSpice, Veerle Van den Bosch, heeft een achtergrond van 18 jaar in HR en bedrijfsvoering in de social profit waar ze bedrijfsleider was van een sociale onderneming van 90 medewerkers.

Ze is gepassioneerd door groei en duurzame bedrijfsoplossingen, met oog voor maatschappelijk verantwoorde en toekomstgerichte bedrijfsvoering. Met het hoofd in de wolken en de voeten op de grond is de werkwijze actiegericht maar met grote ambities.

Met AddSpice wil ze ondernemingen, teams en individuen laten groeien naar de ‘voorlopig’ beste versie van zichzelf. En dit met hands on bedrijfscoaching en advisering. AddSpice denkt aan oplossingen buiten de platgetreden paden, stuurt aan op omdenken en houdt van een snuifje rock’n roll én een maatschappelijke touch.

Methodologisch werkt Veerle graag participatief met teams en ondernemingen en stelt ze al haar kennis en kunde te beschikking van het project. Ze kijkt graag over het muurtje en gebruikt inspirerende voorbeelden uit andere contexten die het bedrijfsproject van extra input kunnen voorzien.

Binnen ondernemingen legt ze vooral de nadruk op de koppeling tussen de steeds meer voelbare krapte op de arbeidsmarkt en slimme, kostenbewuste oplossingen die ondernemingen hiervoor kunnen installeren. Dat deze oplossingen bijdragen tot maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vanzelfsprekendheid.

Thema's:

  • Strategisch HR-beleid
  • Diversiteit en inclusief ondernemen
  • Leidinggeven
  • Communicatie
  • Instroom: werving, selectie en onthaal
  • Re-integratie
  • Zelfsturende teams

Actief in:

  • Heel Vlaanderen: voor grotere projecten en langdurige trajecten
  • Provincie Antwerpen en omgeving: ook korte projecten

Referenties

- Expert VVSG: 'Re-integratie in Openbare besturen'
- Trainer voor HRwijs: 'Start To HR' - vanuit HR3 (www.yourhr3.be)
- Mede oprichter 'Onbeperkt Jobstudent'


 Website


Terug naar expertenoverzicht