Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Inge_Ramboer.jpg

Inge Ramboer

Consultant

+32 474 48 31 12


Actief vanuit

Vlaams-Brabant

Thema's

Governance, Intersectorale samenwerking

Over Inge

Inge Ramboer is organisatie architect bij Wilde Zwanen.

Wilde Zwanen verzamelt een groep van ervaren organisatiearchitecten en -coaches, die flexibel in rol (van klankbord tot interne organisatie architect) organisaties ondersteunen. Hun missie: “Wij brengen organisaties en netwerken in beweging op weg naar meer impact. Vanuit een richtinggevend kompas creëren we een effectieve en goesting gevende context. Een context waar zij die “willen” ook “mogen en kunnen”. En de anderen? Die krijgen goesting om te “willen”.

Wat Inge drijft is cocreatief bouwen aan netwerken, organisaties en teams die wendbaar zijn in een steeds veranderende complexe context. Ze heeft een doorgedreven interesse in hoe je iedereen in de organisatie (van bestuurder tot medewerker) in dezelfde richting kan laten werken, elk vanuit zijn eigen kracht en hoe je een context bouwt die dit faciliteert.

Ze gelooft  in bundelen van krachten en sterktes in en over organisaties heen. Bouwen aan netwerken die samen meer realiseren, ondersteunen bij fusietrajecten, begeleiden van integratietrajecten daar zet ze met gedrevenheid mee haar schouders onder. Verbinden van perspectieven, samen komen tot helderheid is waar ze energie uithaalt.

Inge bouwt op 20 jaar ervaring in diverse rollen (teamcoach, stafmedewerker, personeelsdirecteur, algemeen directeur, bestuuder) in de social profit.  Ze bouwde aan teams, aan fusieorganisaties en aan netwerken over sectoren heen. Dit geeft haar een integrale blik op organisaties.

Inge combineert een directheid in aanpak en communicatie met een oprechte interesse in de verschillende perspectieven in de organisatie en nieuwsgierigheid naar welke inzichten ze de organisatie kunnen brengen. Haar aanpak is pragmatisch en afgestemd op wat nodig is. 

Thema’s

  • Governance
  • Goed Bestuur
  • Organisatiedesign
  • Organisatieontwikkeling
  • Team
  • Samenwerking (netwerkvorming)
  • Fusie en Reorganisatie


 Website


Terug naar expertenoverzicht