Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Karen-van-den-bergh, Acerta.png

Karen Van den Bergh

Consultant / coach/ trainer

+32 497 43 27 84


Actief vanuit

Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant

Thema's

HR - welzijn en werkbaar werk

Over Karen

Karen Van den Bergh is Senior HR Trainer Consultant bij Acerta. Ze is een duiveltje-doet-al. Ze combineert juridische kennis met HR- en coaching skills. Daarnaast geeft ze heel graag training. Ze doet dat met een enthousiasme dat zeer aanstekelijk werkt. Haar voldoening haalt ze uit het combineren van de 'harde' en 'zachte' kant van HR.

Karen begon haar loopbaan in 2004 bij een groot HR bedrijf waar ze 12 jaar ervaring op deed als sociaal-juridisch trainer en HR Consultant voor grote bedrijven en KMO’s. In 2016 kwam ze aan boord bij Acerta als loopbaan- en outplacementcoach. Ze begeleidt er met veel enthousiasme medewerkers naar een nieuw hoofdstuk in hun loopbaan. Daarnaast is bij haar de training microbe nog steeds aanwezig geeft en geeft ze regelmatig training over uiteenlopende HR onderwerpen zoals talent management, re-integratie na ziekte,… aan een breed HR-publiek.

Karen verzorgt voor Hands-on Inclusion het aanbod rond re-integratie naar werk

Referenties

Karen werkte onder andere mee aan het Hands on inclusion project: www.handsoninclusion.be

Deze dienstverlener beschikt over een kwaliteitsregistratie voor het Departement Werk en Sociale Economie.


 Website


Terug naar expertenoverzicht