Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Vonknetwerk-congres-leuven_315_high - ann dobbeni.jpg

Ann Dobbeni

Consultant / trainer

+32 478 25 05 35


Actief vanuit

Limburg

Thema's

Strategisch management, Verandermanagement

Over Ann

Creëren van trots en betrokkenheid om jouw organisatie te laten groeien, dat is de missie van Ann. Met haar analytische, verbindende en lerende aanpak ondersteunt ze organisaties bij de vertaling van de strategie naar hun medewerkers. 

Ze beschouwt leidinggevenden als de belangrijkste interne communicatiekanalen van een organisatie. Leidinggevenden ondersteunen met hun leiderschapscommunicatie, hen vertrouwd maken met de menselijke stappen bij verandering, hen coachen en adviseren voor meer dialoog binnen het team, zijn daarbij belangrijke acties.

Daarnaast ondersteunt ze ook bij het uitbouwen van een interne communicatiestrategie, de uitwerking en realisatie van communicatieplannen voor project- en verandercommunicatie en het versterken van de organisatiecultuur.

Ann is creatieve verbinder bij f-use en bestuurslid bij vonk, een netwerk voor interne communicatie. Ze is gevormd in inspirerend coachen, conflicthantering, solution focus, verbindende communicatie en is Prosci® gecertificeerde changemanager.



 Website


Terug naar expertenoverzicht