Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

IlseMoens19 (2).jpg

Ilse Moens

Consultant

+32 479 80 94 13


Actief vanuit

Antwerpen

Thema's


Over Ilse

Gedreven door het motto van Anita Roddick “If you think you're too small to have an impact (ben maar 1,56 meter groot of beter klein), try going to bed with a mosquito” combineer ik mijn financieel gedreven opleiding als bedrijfsrevisor met mijn passie voor duurzaamheid.

Dagelijks werk ik met grote en kleine organisaties rond wat duurzaamheid voor hen betekent: waar willen jullie een impact creëren? Hoe veranker je dit in jullie dagdagelijkse werken? Hoe meet je dan de impact? En wat vertel je wanneer aan wie, om gericht tegemoet te komen aan de vragen die stakeholders hebben?

Ondertussen heeft Ilse bijna 15 jaar aan boeiende ontmoetingen en ervaringen op de teller. Ze kijkt er dan ook naar uit om samen met jullie op pad, op dit duurzaamheidspad, te gaan.



 Website


Terug naar expertenoverzicht