Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

An Dours.jpg

An Dours

Consultant / coach / trainer

+32 485 38 99 35


Actief vanuit

Antwerpen, Oost-Vlaanderen

Thema's

HR - teamwerking, HR - welzijn en werkbaar werk, Leiderschap

Over An

Maak kennis met An Dours van BlinkOut. BlinkOut gelooft dat ‘werkbaar werk’ gerealiseerd kan worden door situaties aan te passen, en dus niet door mensen aan te passen. We willen de werkplek een veilige plaats maken voor iedereen, waar spanningen en moeilijkheden bespreekbaar zijn, zodat mens en organisatie elkaar blijven versterken.

Onze wereld wordt steeds meer VUCA, ook onze werkwereld. Midden in een ‘war for talent’ vallen toch veel mensen uit op het werk door burn-out of andere (psychische) gezondheidsklachten. BlinkOut werpt een ander licht op uitvalpreventie en maakt iedereen expert van hun eigen veerkracht. Anderzijds willen we een bondgenoot zijn voor leidinggevenden die balans zoeken tussen targets, KPI’s, talentmanagement en herintegratiebeleid met verschillende kwetsbaarheden en labels op dezelfde werkvloer.

Mogelijke manieren om expertise te delen:

  • Small steps: Ervaarsessie rond onzichtbare drempels en kwetsbaarheden op de werkvloer. Zo worden collega’s zich bewust van de verschillende noden om productief aan de slag te gaan/blijven.
  • Medium Size: Een Ge-zijt-niet-alleen-sessie over specifieke drempels met ervaringsdeskundigen. Op deze manier ontdekken collega’s/deelnemers een taal die kan ingezet worden op de werkvloer
  • Full option: Een traject van 3 workshops ‘DraagVvac’ waarin teamleden en leidinggevenden samen zoeken naar duurzame aanpassingen in de werkcontext om drempels benoemen en de verlagen.
  • Heavy Duty: Maatwerk voor WarmWerk: een langdurig traject met Ge-zijt-niet-alleen-sessies, workshops en focusgroepen waarbij een permanente stiltekamer in de onderneming een mogelijke uitkomst is en een cultuurverandering rond kwetsbaarheden een doelstelling is.

Referenties

BlinkOut werkte onder meer al voor: De sloep, Curieus, Act4Change, Flow Gent, Kunstencentrum 404, Logo Mechelen en Theater aan Zee.

Deze dienstverlener beschikt over een kwaliteitsregistratie voor het Departement Werk en Sociale Economie.


 Website


Terug naar expertenoverzicht