Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Chris_Hoerée.jpeg

Chris Hoerée

Consultant / Coach

+32 486 10 77 08


Actief vanuit

Vlaams-Brabant

Thema's

Ecologische transitie, Leiderschap, Strategisch management, Verandermanagement

Over Chris

Chris Hoerée is organisatiecoach, procesbegeleider, facilitator, en initiatiefneemster van Earthways. Na haar Master in de Psychologie aan de RUG, en Bedrijfsbeheer aan de UCL, startte ze haar carrière in het Europese hoofdkwartier van Toyota waar ze verantwoordelijk was voor marktonderzoek, bedrijfs- en merkstrategie en cultuurverandering. In 2001 startte ze haar eigen coaching en consulting bedrijf EarthWays.

In de laatste 20j coachte Chris verschillende organisaties in de social profit rond de thema's: visie-missie, waarden, zelfsturing, cultuurverandering, merkpositionering, multi-stakeholder participatie, co-creatie, beleidsplanning, verandermanagement, ecologische transitie ... Recent begeleidde ze participatieve beleidsplannings- en toekomstvisietrajecten voor De Vleugels, Emiliani, Hise (Groep Ubuntu), en begeleidde ze projecten rond ecologische transitie voor Hagewinde, Blijdorp, Zorgpunt Waasland. 

Voor Verso verzorgt ze, samen met Wouter Demuynck, het Bootcamp 'Maak de Ecoswitch met je sociale onderneming'.

Het verankeren van menselijke waarden en ecologische duurzaamheid in de strategische fundering én de dagelijkse werking van een organisatie, vormt de basis van het werk dat ze doet samen met collega’s, o.a. op basis van de Common Good Matrix, een duurzaamheidsmodel ontwikkeld door Christian Felber (ECG). Voor het begeleiden van ecologische transitie is haar jarenlange ervaring met het faciliteren van multi-stakeholder participatie, co-creatie en cultuurverandering een belangrijke toegevoegde waarde. 

Haar liefde voor onze mooie planeet inspireerde Chris om mensen opnieuw in verbinding te brengen met de natuur, door middel van eco-leiderschapsretreats en natuurrituelen.  

Referenties

Bruno Vanbeselaere - De Vleugels
Lut Van de Vijver - Emiliani
Caroline Vervaet - Hagewinde
Petra Vercruysse - Groep Ubuntu
Sonja De Wolf - Blijdorp


 Website


Terug naar expertenoverzicht