Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

F429352A-1D00-41BF-8C60-F15C798DA8D1.jpeg

Sofie De Bruycker

Consultant / trainer

+32 485 57 35 86


Actief vanuit

Oost-Vlaanderen

Thema's

Digitalisering

Over Sofie

Sofie is een gedreven digitaal adviseur met een stevige verankering in non-profitorganisaties. In de afgelopen jaren bouwde zij een ruime ervaring op als IT-verantwoordelijke, IT-trainer, website- en CRM-beheerder en verantwoordelijke digitale communicatie.

Vanuit digiraf begeleidt ze mensen en organisaties tijdens hun digitaal traject. Organisaties laten kennismaken en ondersteunen in digitaal sterk werken is hierbij haar grootste drijfveer. Hierbij zet Sofie ten volle in op verbinding. Enerzijds tussen mensen onderling door het inzetten op interne communicatie en samenwerking, anderzijds tussen mensen en systemen door de juiste tools aan te reiken om passende oplossingen te vinden voor digitale uitdagingen in organisaties. Sofie gelooft sterk in de opportuniteiten van procesgedreven werken voor social profit en zet zich dan ook ten volle in om dit vuurtje door te geven aan anderen in training, coaching en begeleiding.

Sofie begeleidt het Groeilabz-bootcamp 'Digitaal sterk werken!'



 Website


Terug naar expertenoverzicht