Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Wim Van Ammel.jpg

Wim Van Ammel

Consultant / coach / trainer

+32 14 75 17 03


Actief vanuit

Antwerpen, Brussel, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen

Thema's

HR - functioneren en evalueren, HR - instroom, HR - leren en ontwikkelen, HR - teamwerking, HR - welzijn en werkbaar werk, Inclusie, Leiderschap

Over Wim

Inclusie en diversiteit op de werkvloer zijn hedendaagse HR uitdagingen voor vele organisaties. Wim en het ganse team van I-Diverso bekijken graag hoe je als inclusieve onderneming verder kan groeien en welke praktische oplossingen er zijn. 

De troef van I-Diverso is een integraal aanbod voor inclusief ondernemen, zowel gericht naar de individuele werknemer, een team/afdeling of gans de organisatie. Ze kunnen hierbij terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring in het inclusief ondernemen en sociaal ondernemen.

Voor I-Diverso telt de succesvolle integratie van alle mensen in de arbeidsmarkt, zeker zij die het moeilijker hebben om een plek op de arbeidsmarkt te vinden of te houden én de ondersteuning van bedrijven en organisaties in hun streven naar inclusief ondernemen. 

Thema's:

  • inclusief recruteren: alternatieve kanalen, biasfree selecteren, ...
  • Individueel maatwerk
  • job- en taalcoaching
  • mentorschap
  • workshop 'hoe omgaan met anderstaligen op de werkvloer'
  • workshops rond samenwerken in een divers team'
  • inclusief leiderschap
  • re-integratie trajecten (zowel preventief als curatief)

Referenties

I-Diverso werkte onder meer al voor GZA Zorg en wonen, dienstenfirma BalDeMo, Natuurwerk, De Sporng vzw, AZ Turnhout,... Alle getuigenissen kan je lezen op www.i-diverso.be/succesverhalen.

Deze dienstverlener beschikt over een kwaliteitsregistratie voor het Departement Werk en Sociale Economie.


 Website


Terug naar expertenoverzicht