Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Roel_2perenboom.jpg

Roel Van Caenegem

Consultant

+32 471 71 00 96


Actief vanuit

Vlaams-Brabant

Thema's

Leiderschap, Strategisch management, Verandermanagement

Over Roel

Roel Van Caenegem is 'doorbraakarchitect' bij Tweeperenboom, een coöperatie gedreven door maatschappelijke verandering. Roel staat klanten bij in hun vraagstukken rond cultuur- en strategieverandering, participatieve uitdagingen en leiderschapsvaardigheden. Deze vraagstukken kenmerken zich veelal door een hoge complexiteit waarbij Roel als coach veel ervaring heeft opgebouwd in diverse sectoren en expertise opdeed via tal van opleidingen en leergroepen. Vaak werkt Roel samen met directiecomités, managementteams of leidinggevenden aan de manier waarop ze hun organisatie of team leiden. Hierin zit vaak de sleutel tot succesvolle verandering en transformatie.

Qua profiel is Roel ondernemend, pro-actief, open-minded en luistervaardig. Zijn affiniteit ligt bij begeleiden van leidinggevenden op hoog niveau en hun teams. Hij heeft een specifieke expertise ontwikkeld bij het begeleiden van groepsdynamische processen en toewerken naar eigenaarschap bij medewerkers.

Roel begeleidt het Groeilabz-bootcamp 'Verandermanagement'



 Website


Terug naar expertenoverzicht