Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

IngeLaperre.jpeg

Inge Laperre

Consultant / coach / trainer

+32 477 24 95 97


Actief vanuit

West-Vlaanderen

Thema's

HR - functioneren en evalueren, HR - leren en ontwikkelen, HR - teamwerking, HR - uitstroom, HR - welzijn en werkbaar werk, Inclusie, Leiderschap

Over Inge

Inge Laperre is de oprichter van VONST, een vormingsnetwerk voor sociale economie en (sociale) ondernemingen.

Samen met een team van ervaren lesgevers ontwikkelt ze zowel kwalitatieve opleidingen, vorming, coaching en training, alsook didactisch materiaal.

VONST houdt steeds rekening met de eigen cultuur en managementstructuur van de organisatie en het eigen personeelsbestand. Dat houdt ze hoog in het vaandel.

Het aanbod van VONST is steeds op maat, want ze gelooft heel sterk dat zo'n opleidingen of vormingen mensen het meest doen inspireren en bewegen.

Referenties

VONST werkte onder andere al voor VIVO, Herwin, De Kringwinkel Antwerpen, De Biehal, een samenwerkingsverband met verschillende woonzorgcentra, Stad Diest, Psychiatrisch Centrum Dr. Guislain.

Deze dienstverlener beschikt over een kwaliteitsregistratie voor het Departement Werk en Sociale Economie.


 Website


Terug naar expertenoverzicht