Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Gil Geron.jpg

Gil Geron

Consultant / coach

+32 477 94 06 80


Actief vanuit

Limburg

Thema's

HR - functioneren en evalueren, HR - instroom, HR - leren en ontwikkelen, HR - teamwerking, HR - uitstroom, HR - welzijn en werkbaar werk, Leiderschap, Verandermanagement

Over Gil

Na meer dan 25 jaar ervaring in HR, organisatiemanagement en leiding geven, zette Gil in het najaar van 2017 de stap naar zelfstandige. Ze ben gepassioneerd door de groei van elk individu, geniet van de verschillen bij mensen en van de kracht van verhalen die ons verbinden.

Waarderend op zoek gaan naar opportuniteiten, proces- en doelgericht begeleiden is mijn drijfveer. Creatief denken is een troef. Ze is postgraduate diversiteitsmanagement en volgde diverse coachopleidingen waaronder narratieve therapie en talentontwikkeling. 

Lees meer over Gil in het artikel Jeugdwerkorganisatie Koning Kevin maakt werk van een empowerment-cultuur of maak kennis met Gil in dit filmpje. Website


Terug naar expertenoverzicht