Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

TomVanDooren.jpg

Tom Vandooren

Consultant / trainer / docent / auteur

+32 497 60 59 01


Actief vanuit

West-Vlaanderen

Thema's

HR - functioneren en evalueren, HR - instroom, HR - welzijn en werkbaar werk, Klantgericht ondernemen, Strategisch management

Over Tom

Tom is een professionele veelvraat: actief als consultant (Kyrat), docent aan de Arteveldehogeschool (opleiding sociaal werk), auteur en eeuwige student. Na zijn basisopleiding als sociaal werker en werkervaring in diverse sectoren, behaalde hij een master in de toegepaste organisatiepsychologie en werkt hij aan een doctoraat in de bedrijfskunde.

Rode draad doorheen alle bezigheden is zijn fascinatie voor organisaties in social profit, en hoe ze dankzij of ondanks management overleven, tot resultaten komen en meerwaarde bieden aan de mensen die er beroep op doen, er werken én ze leiden. 

Ervaring:

Doorheen zijn - al snel leidinggevende - ervaring in diverse sectoren binnen social profit en diverse managementsopleidingen werd hij gebeten door de HR-microbe.

Na een carrière als coördinator, adjunct-directeur en directeur medewerkers en organisatie, combineert hij op vandaag zijn bezigheden als zelfstandig consultant met een opdracht als docent en onderzoeker in het hoger onderwijs.

Hij publiceerde diverse boeken over HRM en klantgericht organiseren in de social profit, daarbij steeds geïnspireerd door de zoektocht naar klantgerichtheid. 

Thema's:

  • Klantgerichtheid
  • Organisatieverandering
  • Werkdruk en stress
  • Competentiemanagement


 Website


Terug naar expertenoverzicht