Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Lily Deforce, Ilfaro.jpg

Lily Deforce

Consultant / coach / trainer / auteur

+32496 76 43 03


Actief vanuit

Vlaams-Brabant

Thema's

HR - welzijn en werkbaar werk, Leiderschap

Over Lily

Lily Deforce, Chris Aertsen en Anton Stellamans zetten zich met Ilfaro in voor het vergroten van veerkracht in mensen, teams en in de maatschappij.

In België is Ilfaro de pionier van de oplossingsgerichte aanpak in organisaties. Ze dragen dit mooie gedachtengoed al vele jaren met veel passie uit naar hun klanten. In het prachtige kader van hun trainingsplek in Heverlee organiseren ze vaak open trainingen. De basiscursus oplossingsgericht coachen is al jaren een druk bezochte opleiding. Vaak werken ze op maat van de klant via coaching, trainingen en begeleidingen in organisaties.

Hun ervaring toont hen keer op keer dat mensen over veel meer veerkracht, wijsheid en kennis beschikken dan ze zelf beseffen. Ze zien het als hun missie om dit tot leven te brengen en te versterken. Op een zeer interactieve en ervaringsgerichte manier leren hun deelnemers praten over wensen (eerder dan problemen), vooruitgang (eerder dan belemmeringen) en verdiepen ze hun waarderende luistervaardigheden. Dit heeft een bijzonder grote impact op hun energie en zelfsturend vermogen. En dan kunnen zij zichzelf als externe begeleiders ook snel overbodig maken!

Thema's:

  • Oplossingsgericht werken
  • Leiding geven
  • Veerkracht
  • Goed bestuur

Actief in: heel Vlaanderen



 Website


Terug naar expertenoverzicht