Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Tom Wouters, Hefboom.jpg

Tom Wouters

Consultant

+32 479 52 19 27


Actief vanuit

Brussel

Thema's

Governance, Strategisch management, Verandermanagement

Over Tom

Tom is senior consultant bij Hefboom. In die rol ondersteunt hij organisaties, sociale ondernemingen en netwerken bij verschillende vraagstukken op vlak van organisatieontwikkeling, strategie, leiderschap en duurzaam ondernemen. Hij werkte voorheen als docent, stafmedewerker en directielid bij onder andere Antwerp Management School, leerschool voor contextuele therapie, Komosie (Herwin) en Oxfam-Wereldwinkels.

Tom is als procesbegeleider en facilitator vertrouwd met diverse werkvormen die verandering en innovatie bevorderen. Hij is daarbij sterk gericht op een waarderende aanpak en het aanboren van collectieve intelligentie. Tegelijk kijkt hij graag met een kritische blik naar hoe organisaties zich ontwikkelen in een ruimere context en hoe ze hun doelstellingen trachten te realiseren.

Binnen het team van hefboom staat een ploeg van collega’s en freelancers klaar die expert zijn in verschillende vakgebieden. Elk vanuit de eigen invalshoek willen ze bijdragen om onze samenleving inclusiever en duurzamer te maken.

Referenties

Hefboom werkt al meer dan 35 jaar voor de social profit sector met een uitgebreid aanbod van advies op maat, procesbegeleiding, training en consultancy. Ze werken het vaakst in de sectoren welzijn en gezondheid, sociaal cultureel werk, sociale economie en NGO's. Ze werken voor particuliere organisaties, (van lokaal burgerinitiatief tot grote vzw of coƶperatie), voor koepels en intermediairen (bijvoorbeeld Vivel, Kom op tegen Kanker,...) en voor overheden. Overigens kan je bij hefboom ook terecht voor financiering en diverse vormen van dienstverlening.


 Website


Terug naar expertenoverzicht