Expertendatabank

Soms wil je graag een extra paar ogen om naar een organisatie-uitdaging te kijken. Verso onderhoudt contacten met experten die kunnen terugvallen op een uitgebreide track-record in de social profit. Ze hebben elk hun expertisegebieden en werken onafhankelijk van Verso.

Emiel_De_Smedt.jpg

Emiel De Smedt

Consultant / coach / trainer / docent

+32 476 37 24 37


Actief vanuit

Antwerpen

Thema's

Financiƫn

Over Emiel

“Een glasheldere analyse moet altijd op mensenmaat." De slagkracht van een onderneming bestaat erin te weten waar je naartoe wil navigeren en precies te begrijpen waarop je daarvoor kan sturen en bouwen. Dat zichtbaar maken is een energiegevend & creatief proces.

Emiel is bedrijfsrevisor en master in de Toegepaste Economische Wetenschappen, specialisatie Accountancy & Fiscaliteit. Hij bouwde expertise op in de brede social profit, tot op internationaal niveau. Regelmatig is hij spreker op studiedagen en wordt hij als beleidsadviseur geraadpleegd.

Correcte financiële informatie is voor Emiel geen eind-, maar een beginpunt. Een transparante rapportering en gedegen analyse van je resultaten is de start van een boeiend proces naar de opvolging van je werking, van verbeterprocessen en het bijsturen van de strategie van je (sociale) onderneming. Emiel trekt social profit ondernemingen mee in het opzetten van zulke rapporteringssystemen, verbeterprocessen, de implementatie van kostprijscalculatiesystemen, strategische oefeningen, de opmaak van herstel- en businessplannen en het installeren van de juiste governance structuren.

Emiel voelt zich met 30 jaar ervaring in financiële controle- en adviesopdrachten binnen de social profit helemaal thuis in het werkveld van maatwerkbedrijven, zorg- en welzijnsinstellingen, dienstenchequebedrijven, sociale huisvestingsmaatschappijen en onderwijsinstellingen. Thuis in de theorie en met bakken praktijkervaring kan hij met een objectieve, onafhankelijke kijk jouw organisatie actief ondersteunen op weg naar groei.



 Website


Terug naar expertenoverzicht