Zinvolle én resultaatgerichte functionerings- en evaluatiegesprekken voeren: de sleutel tot professionele ontwikkeling

Leer tijdens deze opleiding functionerings- en evaluatiegesprekken op een professionele en effectieve manier te voeren. Ontdek hoe je deze gesprekken kunt laten evolueren van een verplichte taak naar een waardevolle kans voor zowel medewerkers als managers. Deze opleiding stelt je in staat om de waarde van deze gesprekken te maximaliseren en professionele ontwikkeling te stimuleren binnen jouw organisatie. Je leert hoe je er krachtige tools van kan maken die de groei van jouw medewerkers en organisatie bevorderen.

Op die manier kunnen jullie samen de schouders zetten onder toekomstige uitdagingen.

Na deze vorming heb je een breed kader zowel theoretisch als en vooral praktisch om de rol en voordelen van functionerings- en evaluatiegesprekken goed in te schatten en ben je in staat om deze gesprekken op een professionele wijze voor te bereiden en uit te voeren. Je kan ervoor zorgen dat functionerings- en evaluatiegesprekken ervaren worden als een meerwaarde om te groeien en niet alleen omdat het moet of verwacht wordt.

Door wie: Anker Consult
Voor wie: ​Elke leidinggevende die functionerings- en evaluatiegesprekken voert en op zoek is naar theoretische inzichten en praktische kapstokken

HR-managers en medewerkers die beleidsmatig verantwoordelijk zijn voor het uittekenen/verfijnen van de functionerings-, evaluatie- en ontwikkelingsmethodiek binnen hun organisatie en/of hierin een adviserende rol opnemen naar de directie.

Locatie: Muizendries 35, 9070 Destelbergen
Prijs: €210 (ex btw)
Website:  Zinvolle én resultaatgerichte functionerings- en evaluatiegesprekken voeren | Anker (ankerconsult.be)