Inspiratielab 'Impact governance' (Leuven)

Inspiratielab 'Impact governance' (Leuven)

Boost jouw duurzame strategie! 

Waarom deelnemen aan dit inspiratielab?

Marleen Denef gaat aan de slag met een uitdagende vraag: hoe dragen sociale ondernemers (nog meer) bij tot een betere wereld? Ze verkent de gradaties van sociaal ondernemerschap, impact ondernemers, BCorps, coöperaties en steward ownership en stelt vast dat de for-profit ondernemers nog veel te weinig in actie komen om profit en purpose te combineren. Vanuit het kader van de “inner development goals” duikt Marleen vervolgens in de “inner change goals”. Ze gebruikt daarbij haar ervaringen als rolstoelgebruiker om het perspectief te verruimen en identificeert daarmee 5 sleutels voor verandering. Kortom, een sessie die veel handvaten aanreikt voor de “innerlijke fitness” van elke leidinggevende. We nemen dan ook de tijd voor een uitdieping aansluitend op haar keynote.

Wat is een inspiratielab? 

Een inspiratielab is een ontmoetingsplaats voor managers en medewerkers van sociale ondernemingen die meer willen weten over trends en uitdagingen, om zo hun organisatie performanter, digitaler en duurzamer te maken.

Laat je gedurende een halve dag informeren en inspireren door een mix van vernieuwende inzichten, praktijkvoorbeelden en toepassingen op de deelnemende ondernemingen.

Je verkent samen met experts én met elkaar in een open en vertrouwelijke sfeer.

Wanneer wordt dit inspiratielab een succes?

  • Jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme tijdens de bijeenkomst bepaalt de kracht van dit inspiratielab: je haalt eruit wat je erin steekt.
  • Je kampt idealiter met een (strategisch) vraagstuk dat aansluit bij dit thema.
  • Je kan vanuit jouw functie kritisch meedenken over dit onderwerp.
  • Je hebt een goed zicht op het reilen en zeilen binnen je organisatie en kan achteraf de inzichten delen met het directie- en bestuurdersteam.

Waar en wanneer vindt het inspiratielab plaats?

Het inspiratielab gaat door in het Provinciehuis van Vlaams-Brabant in Leuven, op 5 minuten wandelafstand van het station.
  • Donderdag 05/12/2024 
  • 13u: Onthaal met broodjeslunch 
  • 13.30u: Start
  • 17.00u: einde
  • Zaal: Spoor 24

Docenten?

Marleen Denef, advocate bij Impact Advocaten

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Inspiratielab € 65,00

Deelnameprijs is exclusief btw